- 10 Ocak 2021
- 128
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi cimcimekizimm
-
Evet resim yüklenmemiş, şimdi yükledimFotoğraf yok
Amin inşallah çok teşekkür ederimBana kız gibi geldi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederimKız gibi. Rabbim hayirlisini versin. Saglikla kavuşun
Kız gibi geldii Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba teyzeleri 13 haftalık oldu çok şükür cinsiyet tahmini yapar mısınız ?Bir kaç kişiye sordum genelde herkes aynı tahmini yaptı tabi ki en önemlisi hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması ama insan cinsiyeti öğrenene kadar merakta ediyor sizin de tahminlerinizi almak istedim
Amin İnşallah çok teşekkür ederim Pazartesi nasipse öğrenicem hayırlısı olsunKız gibi geldii Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Inşaallahhh ❤❤Amin İnşallah çok teşekkür ederim Pazartesi nasipse öğrenicem hayırlısı olsun
Merhaba teyzeleri 13 haftalık oldu çok şükür cinsiyet tahmini yapar mısınız ?Bir kaç kişiye sordum genelde herkes aynı tahmini yaptı tabi ki en önemlisi hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması ama insan cinsiyeti öğrenene kadar merakta ediyor sizin de tahminlerinizi almak istedim
Teşekkür ederim Gösterirse pazartesi öğrenicem hayırlısı olsun inşallah90 erkek gibi geldi
Haber et banadaTeşekkür ederim Gösterirse pazartesi öğrenicem hayırlısı olsun inşallah
Tabi ki öğrendiğimde yazarımHaber et banada
Allah’ın izniyle Kızım olucak canımTabi ki öğrendiğimde yazarım
Canım Allah’ın izniyle kızım olucakmışHaber et banada
Çok sevindim canım kız istiyordun sanırımAllah’ın izniyle Kızım olucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?