12+4 haftalık hamileyim.Cinsiyet tahmini istiyorum ultrason resimi ile
Evet belli değil daha haftaya belli olacak ben tahmin alayım dedim canım.İki kızım var üçüncü gebeliğim.Arkası mı dönük bebişinnuba göre yorum yapılır ama cinsel organı görünmüyor canım
MaşaALLAH RABBİM bağışlasın canım.. Sağlıkla doğsun da yeterki. Haftaya öğrenirsin bebişinin cinsiyetiniEvet belli değil daha haftaya belli olacak ben tahmin alayım dedim canım.İki kızım var üçüncü gebeliğim.
%60 kız, sağlıkla gelsin...Cinsiyet tahmini istiyorum ultrason resimi ile
Buda en son ultrason resmimiz arkadaslar buna yorum yapalım cinsiyet tam belli değil şuanda arkadaşlar.
Buda en son ultrason resmimiz arkadaslar buna yorum yapalım cinsiyet tam belli değil şuanda arkadaşlar
BEN ANLAMAM AMA DURUŞUNDAKIZ ÇOCUĞU NAİFLİĞİ VARBuda en son ultrason resmimiz arkadaslar buna yorum yapalım cinsiyet tam belli değil şuanda arkadaşlar
Buna yorum yapmak çok zor .. Bir de bu kadar paylaşmasanız mı ? Nazar falan değer Allah korusun.. zaten zamanı geldiğinde doktorunuz çinsiyetini söyleyecekBuda en son ultrason resmimiz arkadaslar buna yorum yapalım cinsiyet tam belli değil şuanda arkadaşlar.
Zaten son resimdi hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da aslında önemli değil cinsiyet.Buna yorum yapmak çok zor .. Bir de bu kadar paylaşmasanız mı ? Nazar falan değer Allah korusun.. zaten zamanı geldiğinde doktorunuz çinsiyetini söyleyecek
Rabbım sağlık ile kucağınıza almanızı nasip etsinZaten son resimdi hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da aslında önemli değil cinsiyet.
Amin sağolun Allah razı olsun.Rabbım sağlık ile kucağınıza almanızı nasip etsin
Doktor benzetme yapmadı mı bende şuan da 15 hafta hamileyim ve iki kızım var bakalım ult resmî de bu ama anlamdım pek ben12+4 haftalık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?