- 1 Ekim 2019
- 8
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi Emine Orhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız diye tahmin ediyorum :) cinsiyeti ne olursa olsun allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bayanlar 8+4 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininizi almak istiyorum
Sizlerin bebeği kaç haftalık
Teşekkürler merakla bekliyorum öğreneceğim günüKız diye tahmin ediyorum :) cinsiyeti ne olursa olsun allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizinki erkek benceBizde 12+4 Haftaligiz tahmin alabilir miyim
Sizinki kıza benziyor hayırlısı olsun inşallah11+4 tahmin
Hç biey anlayamadım daha çok minikMerhaba bayanlar 8+4 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininizi almak istiyorum
Sizlerin bebeği kaç haftalık
Yüzümü görenlerde erkek diyolar teşekkür ederim yorumun için nasıl anladın acabaSizinki erkek bence
Karın bölgesinde altında bir genişlik var ona yordum bir ense tarafın kızların daha çok ince oluyor bu biraz daha kalın gbi hayırlısı olsun inşallah bizimkisi bir tahmin rabbim sağlık versin :)Yüzümü görenlerde erkek diyolar teşekkür ederim yorumun için nasıl anladın acaba
Aynn hayırlısı ense kalınlığı 1.3 cikti güzl Inşallah sağlıkla dogarKarın bölgesinde altında bir genişlik var ona yordum bir ense tarafın kızların daha çok ince oluyor bu biraz daha kalın gbi hayırlısı olsun inşallah bizimkisi bir tahmin rabbim sağlık versin :)