- 9 Mart 2019
- 69
- 13
- 88
- 28
Biz biraz daha büyüdük yorum alabilir miyim rica etsemKafa şekli burada erkek gibi. Nub çok düz değil ama çok dikte değil. Pozisyondan kaynaklanıyor sanırım. Şimdilik erkek diyebilirim. Benim bebeğimle böyle kendini tam belli etmedi sonra bir prenses olduğu belli oldu. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısı ve sağlıkla.
Arada tarif de kaynamışBiz biraz daha büyüdük yorum alabilir miyim rica etsem
Bana da bakar mısınız acaba 8 haftalık ultrason resmiÇok aşırı mavi belli olmuyor. İlk resimde erkek gibi, ikincide kız gibi.
Kız gibi ama çok belli değil. 10 ile 14 arası tekrar atarsanız yine iyice bakar söylerim. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallh. Bebecik maşallah çok güzelBana da bakar mısınız acaba 8 haftalık ultrason resmi
Yaaa ilk defa siz kız dediniz bakan herkes erkek diyorduKız gibi ama çok belli değil. 10 ile 14 arası tekrar atarsanız yine iyice bakar söylerim. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallh. Bebecik maşallah çok güzel
Sağlıkla gelsin inşallah bebecik.Yaaa ilk defa siz kız dediniz bakan herkes erkek diyordutamam atarım inşallah sağolsun
12+4 doktor pipiye benziyor ama kıza da benziyor duruşu dedi tam belli değil yani dedi sizinde tahmininiz alıyımSağlıkla gelsin inşallah bebecik.
Gerçekten de ikisini de andırıyor ama ben nedense hala kızda yoğunlaşıyorum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım, sağlıklı güzel ahlaklı bir evladın olsun.12+4 doktor pipiye benziyor ama kıza da benziyor duruşu dedi tam belli değil yani dedi sizinde tahmininiz alıyım
Hayırlısı olsun inşallah ilk çocuğum hiç farketmez cinsiyeti ama meraklanıyor insan işteGerçekten de ikisini de andırıyor ama ben nedense hala kızda yoğunlaşıyorum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım, sağlıklı güzel ahlaklı bir evladın olsun.
Tam emin değilim ama erkeği anımsatıyor. Çok belli değil nub kısmıMerhabalarbizde bi tahmin alabilir miyiz lütfen
Bakar mısınızKız gibi ama çok belli değil. 10 ile 14 arası tekrar atarsanız yine iyice bakar söylerim. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallh. Bebecik maşallah çok güzel
Ekran mavi olduğu için belli olmuyor kiBakar mısınız
Ama kız derdim.Bakar mısınız
Erkek11+2yim bugün kızlar doktora gittim çok şükür iyi durumumuz ve de çok hareketli maşallah sizce cinsiyeti ne tahmini olan var mı?
Bebiş oturur pozisyonda o yüzden belli olmamıştırbana da tahmin yapar mısınız burda nub a göre kız demislerdi ilk usg fotoğrafı için 15. haftada doktor %60 erkek ama 1ay sonra bı daha bakalım dedi. 18inde detaylım var o zaman net belli olur ama sanki kız gibi geliyor bana karın şeklimden. ilk gebeligimde karnım alttan sivriydi oğlum var bunda karnım yuvarlar büyüyor bilemedim. çok göstermedi cinsiyet dr karnımı salladı falan 3-5dk ugrastı görmek icin %60 erkek ama belli değil diğer ay bakarız bıdaha dedi bilemedim valla siz ne diyorsunuzz
16 haftalık olduk dün gördük cinsiyetimizi erkekGerçekten de ikisini de andırıyor ama ben nedense hala kızda yoğunlaşıyorum. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım, sağlıklı güzel ahlaklı bir evladın olsun.
Kızda yoğunlaşmıştım ama her ikisini de anımsatıyordu bebeğin. Benimde bebeğim ultrasonda aynı sizin gibi görünüyor ama kız dendi bana16 haftalık olduk dün gördük cinsiyetimizi erkekkıza benzetmiştiniz siz yinede atayım ultrason fotoğrafını
Teşekkür ederim inşallah sizinkideKızda yoğunlaşmıştım ama her ikisini de anımsatıyordu bebeğin. Benimde bebeğim ultrasonda aynı sizin gibi görünüyor ama kız dendi banahayırlısı ile gelsin inşallah bebecik
İnşallah canım bizde bugün 28 haftalık olduk 12 hafta kaldı doğumaTeşekkür ederim inşallah sizinkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?