Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım11+2yim bugün kızlar doktora gittim çok şükür iyi durumumuz ve de çok hareketli maşallah sizce cinsiyeti ne tahmini olan var mı?
Valla söylemedi canım ya bişey demedi yani heralde erken diye sanırımRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımdoktor söyledi mi cinsiyetini ?
Ben erkek diyorumbakalım bilecek miyiz
Valla söylemedi canım ya bişey demedi yani heralde erken diye sanırerkek kız
Kız erkek önemli değil kuzum sağlıkla gelsin inşallahValla söylemedi canım ya bişey demedi yani heralde erken diye sanırım
Tabi orası öyle canım sağlıklı olsun daKız erkek önemli değil kuzum sağlıkla gelsin inşallahikisi de çitlembik gibi zaten ,
Valla erkekse cinsiyeti erken öğrenirsin ama kızsa geç öğrenirsin göstermiyorlar çünkü ben 22+6 iken detaylı ultrason da öğrendim cinsiyeti kızım olacakmış ama hala çevremde oğlan göbeği gibi aynı diyor ama değişmesi imkansız artık 34 haftalık oldu11+2yim bugün kızlar doktora gittim çok şükür iyi durumumuz ve de çok hareketli maşallah sizce cinsiyeti ne tahmini olan var mı?
Ben anlamam yanlız görsel olarak erkeğe benzettim11+2yim bugün kızlar doktora gittim çok şükür iyi durumumuz ve de çok hareketli maşallah sizce cinsiyeti ne tahmini olan var mı?
Kıza benziyor. İlerleyen zamanlarda tekrar atın bakalım yineBana da tahminde bulunurmusunuz peki
Bu yeni ultrason resmimizKıza benziyor. İlerleyen zamanlarda tekrar atın bakalım yine
Kafa şekli burada erkek gibi. Nub çok düz değil ama çok dikte değil. Pozisyondan kaynaklanıyor sanırım. Şimdilik erkek diyebilirim. Benim bebeğimle böyle kendini tam belli etmedi sonra bir prenses olduğu belli oldu. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısı ve sağlıkla.Bu yeni ultrason resmimiz
Bana da bakar mısınızKafa şekli burada erkek gibi. Nub çok düz değil ama çok dikte değil. Pozisyondan kaynaklanıyor sanırım. Şimdilik erkek diyebilirim. Benim bebeğimle böyle kendini tam belli etmedi sonra bir prenses olduğu belli oldu. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısı ve sağlıkla.
Bana da bakar mısınız
Çok aşırı mavi belli olmuyor. İlk resimde erkek gibi, ikincide kız gibi.Bana da bakar mısınız
Çok aşırı mavi belli olmuyor. İlk resimde erkek gibi, ikincide kız gibi.
Bana da bakar mısınız
bana da tahmin yapar mısınız burda nub a göre kız demislerdi ilk usg fotoğrafı için 15. haftada doktor %60 erkek ama 1ay sonra bı daha bakalım dedi. 18inde detaylım var o zaman net belli olur ama sanki kız gibi geliyor bana karın şeklimden. ilk gebeligimde karnım alttan sivriydi oğlum var bunda karnım yuvarlar büyüyor bilemedim. çok göstermedi cinsiyet dr karnımı salladı falan 3-5dk ugrastı görmek icin %60 erkek ama belli değil diğer ay bakarız bıdaha dedi bilemedim valla siz ne diyorsunuzzKafa şekli burada erkek gibi. Nub çok düz değil ama çok dikte değil. Pozisyondan kaynaklanıyor sanırım. Şimdilik erkek diyebilirim. Benim bebeğimle böyle kendini tam belli etmedi sonra bir prenses olduğu belli oldu. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısı ve sağlıkla.
Evet kız gibi duruyor ay sağlıkla gelsin inşallah gönlünüzden geçen olurbana da tahmin yapar mısınız burda nub a göre kız demislerdi ilk usg fotoğrafı için 15. haftada doktor %60 erkek ama 1ay sonra bı daha bakalım dedi. 18inde detaylım var o zaman net belli olur ama sanki kız gibi geliyor bana karın şeklimden. ilk gebeligimde karnım alttan sivriydi oğlum var bunda karnım yuvarlar büyüyor bilemedim. çok göstermedi cinsiyet dr karnımı salladı falan 3-5dk ugrastı görmek icin %60 erkek ama belli değil diğer ay bakarız bıdaha dedi bilemedim valla siz ne diyorsunuzz
aminn insallahEvet kız gibi duruyor ay sağlıkla gelsin inşallah gönlünüzden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?