Sağlık önemli tabiki . Çin takvimi doğru çıkmıştı bende kızlarımdaGülüm bence bunlara pekinanma cunku benimki 16.haftaya kadr erkek denildi su cin takvimi sonra yuzukle olan falan filan herseyde erkek cikti fakat kizim olacak oyuzden cinsiyet deil bence saglikli olsunda ikiside minnos oluyor
Kimse yazmadı diye silmiştim ekledim yinegörünmüyo foto atarsan anlauanlar bakar
ben kız hissrttm nedense
Yarın kontrole gidecem. Şuan 11 hafta+1 günlük olduk. Ben hamile olduğumu 9 haftada öğrendim mide bulantı birşey yok yemekten tiksinmişim sadece çorba patates. Kızlarımda ölüyordumben kız hissrttm nedense
Birde kesede kanamalar vardı gözüküyor onun içinde ilaç içtimben kız hissrttm nedense
Yarın kontrole gidecem. Şuan 11 hafta+1 günlük olduk. Ben hamile olduğumu 9 haftada öğrendim mide bulantı birşey yok yemekten tiksinmişim sadece çorba patates. Kızlarımda ölüyordum
Aa geçmiş olsumBirde kesede kanamalar vardı gözüküyor onun içinde ilaç içtim
3 haftalıkken öğrenip 2 hafta kesenin görünmesini bekleyen ben bumu beğenmedim
Sağolun. 3 hafta normaldir bence . Şuan kaç haftalik ? Cinsiyetini öğrendiniz mi?Aa geçmiş olsum
bende kimyasla geçirmiştim önceki ay şu an 12 haftalık inşallah cinsiyetini görür cuma günü gidcem kontrolebende mide bulantısı olmadı birde haziranda doktora gittim enfeksiyon var diye antibiyotik verdi içtim hamile olduğumu bilmiyordum o zaman. Tekrar kontrole gittim hamilesin ama kalbi atmıyor dedi sonuç kürtaj oldum 8 haziranda. Sonra yine hamile kaldım adet düzensiz geldiği için 9 haftada öğrendim.
Ayyy 2 kızdan sonra bir oğlan isterdim
Sen kontrole gittin mi tekrar? Belli oldu muben kız hissrttm nedense
Hayırlısı evet kızlar iyidir inanın benim 2 kızım var missa gibiler . Bende o haftada gitmiştimen son 9+5te gitmiştim içimden hep kız geçyor hayırlısı bakalın
ay yok belli olmadı daha cuma günü gidicez hala kız hissim varSen kontrole gittin mi tekrar? Belli oldu mu
Kiz bence deen son 9+5te gitmiştim içimden hep kız geçyor hayırlısı bakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?