Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek sankiMerhaba arkadaşlar yurtdışındayim burda 20 haftadan önce cinsiyetti söylemek yasak burda 15 haftalık cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen
Ayy inşallah canım iki kızım var bide oğlumuz olsun istiyoruz rabbim isteyen herkse nasip etsin sağlıklı şekildeErkek sanki
Kaç haftalık canım maşallah minacik
Erkek gibi sanki tomurcuklu bir şey var.
Erkek gibi sanki tomurcuklu bir şey var.
Burada göremedim malesef.tahmin ibaret hepsi zaten ne kadar doğru acaba söylediklerim merak ediyorum cinsiyetleri ne çıkacak ))
Ya ben de kafasini erkege nubunu kiza benzetiyorum bir de 18 haftalik olduk, cinsiyet 4 hafta sonra ayrintili ultrasona kaldi cok merak ediyorumBurada göremedim malesef.tahmin ibaret hepsi zaten ne kadar doğru acaba söylediklerim merak ediyorum cinsiyetleri ne çıkacak ))
18 de belli olmadı emek cinsiyeti dahaYa ben de kafasini erkege nubunu kiza benzetiyorum bir de 18 haftalik olduk, cinsiyet 4 hafta sonra ayrintili ultrasona kaldi cok merak ediyorum
yok olmadi, goremedim dedi dr ama ultrasonun da kalitesi dusuk bence tahmin bile yurutmedi18 de belli olmadı emek cinsiyeti daha
10+1 canım bu foto, miniciğiz evetKaç haftalık canım maşallah minacik
Ayy bilmiyorum bazıları nuba baktım kız gibi diyor ama ben hiç anlamıyorum çok teşekkür ederimmErkek gibi sanki tomurcuklu bir şey var.
Anlaya bilen varımı acabaErkek sanki