Video çekti doktor fotoğraf vermedi. Fotoğraftan görüntü alıyorum net hali bu diye bunu aldım. Bir tane daha atayımBaska foto var mı? Bir de ultrason karından mı cekildi?
Kız diyorumVideo çekti doktor fotoğraf vermedi. Fotoğraftan görüntü alıyorum net hali bu diye bunu aldım. Bir tane daha atayım
Kız istiyoruz inşallah sağlıklı olsun da. Çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığınız içinKız diyorum
Allah gönlünüze göre versin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ben erkek olduğunu düşünüyorum.Video çekti doktor fotoğraf vermedi. Fotoğraftan görüntü alıyorum net hali bu diye bunu aldım. Bir tane daha atayım
Çok teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Ben erkek olduğunu düşünüyorum.
Görüntüler 12+3 tahminde bulunabilir misiniz :)Kız diyorum
Banada bakabilir misin karından 8+5Baska foto var mı? Bir de ultrason karından mı cekildi?
Canım anliyorsan benim ultrasan resminede yorum yapabilir misiniz 8+⁵ karındanKız istiyoruz inşallah sağlıklı olsun da. Çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığınız için
Bence erkekGörüntüler 12+3 tahminde bulunabilir misiniz :)
Erkeğe benzettimMerhaba 11+2 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba?
Eki Görüntüle 3531353
Eki Görüntüle 3531354
Kese şekline göre kız cnmBanada bakabilir misin karından 8+5
Burda 11 haftalık kız mı diyorsunKese şekline göre kız cnm
Sana zahmet bunada bakar mısın canmKese şekline göre kız cnm
Banada yorum yapabılırmsınız rica etsem 10 haftalık karından ultrasonKız diyorum
Merhaba 11+2 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba?
Eki Görüntüle 3531353
Eki Görüntüle 3531354
Kız diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?