Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz biraz fazla merak ediyorum

9+4 haftalık karından çekildi ultrason cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rica etsem
Bu kadar çok merak ediyorsanız direk fetal dna verin kurtulun ben de çok merak ediyordum yurtdışında olduğum için doktor fetal dna gerek yok dedi ve 18 haftaya kadar cinsiyeti söylemeyeceğini söyledi. Ancak 16 haftada Türkiyeye gelip öğrendim. Fetal dnada 11 12 haftada kesin sonuç öğrenirsiniz.

Banada yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250103_232456.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 18
Kız gibi düşünüyorum üç çizgi gibi görüyorum doktor söylemedi mi hala pekala söylenebilcek haftalar oğlumu 11 haftada öğrendim
Hayır söylemedi 15.hafta söyleyeceğim dedi ama dün Fetal dna yaptırdım onunda sonucu en geç 10 güne çıkacakmış yani doktor söylemeden önce öğreneceğim zaten.0

Kız gibi düşünüyorum üç çizgi gibi görüyorum doktor söylemedi mi hala pekala söylenebilcek haftalar oğlumu 11 haftada öğrendim
Bana da yorum yapar mısınız rica etsem burda 12+4 aslında 11+3 tü ama ultrasonda 12+4 çıktı

Eklentiler

• IMG_20241211_150802.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…