KızBanada tahmin de bulunur musunuz 11+3
Eki Görüntüle 3531896
Banada yorum yapar mısınız
Bu kadar çok merak ediyorsanız direk fetal dna verin kurtulun ben de çok merak ediyordum yurtdışında olduğum için doktor fetal dna gerek yok dedi ve 18 haftaya kadar cinsiyeti söylemeyeceğini söyledi. Ancak 16 haftada Türkiyeye gelip öğrendim. Fetal dnada 11 12 haftada kesin sonuç öğrenirsiniz.9+4 haftalık karından çekildi ultrason cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rica etsem
Novaaa banada yorum yapar mısın canimm çoğu kişi plasentaya göre erkek diyor
bence erkek
Buda 12+2 hala aynı fikirde misiniz acaba ?
Fasülye gibi olursa erkek yuvarlar oval olursa kiź derler9+4 haftalık karından çekildi ultrason cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rica etsem
hala erkek diyorumBuda 12+2 hala aynı fikirde misiniz acaba ?
Kız gibi düşünüyorum üç çizgi gibi görüyorum doktor söylemedi mi hala pekala söylenebilcek haftalar oğlumu 11 haftada öğrendimBuda 12+2 hala aynı fikirde misiniz acaba ?
Hayır söylemedi 15.hafta söyleyeceğim dedi ama dün Fetal dna yaptırdım onunda sonucu en geç 10 güne çıkacakmış yani doktor söylemeden önce öğreneceğim zaten.0Kız gibi düşünüyorum üç çizgi gibi görüyorum doktor söylemedi mi hala pekala söylenebilcek haftalar oğlumu 11 haftada öğrendim
Bana da yorum yapar mısınız rica etsem burda 12+4 aslında 11+3 tü ama ultrasonda 12+4 çıktıKız gibi düşünüyorum üç çizgi gibi görüyorum doktor söylemedi mi hala pekala söylenebilcek haftalar oğlumu 11 haftada öğrendim
Görüntü pek iyi değil seçemiyorumBana da yorum yapar mısınız rica etsem burda 12+4 aslında 11+3 tü ama ultrasonda 12+4 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?