Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu konuda az çok tahmin edenleriniz vardır merak ettiğim için soruyorum. Cinsiyet tahmininde bulunabilenler ve genelde doğru çıkanlar yazabilir mi acaba 10+1 deyim ve meraktayım
kız gibi duruyorArkadaşlar bu konuda az çok tahmin edenleriniz vardır merak ettiğim için soruyorum. Cinsiyet tahmininde bulunabilenler ve genelde doğru çıkanlar yazabilir mi acaba 10+1 deyim ve meraktayım![]()
Cinsiyet icin ramzi teorisi var oda 7 haftalik ultrasonla anlasilio. Gerci cinsiyet ogrenmissindir:)Arkadaşlar bu konuda az çok tahmin edenleriniz vardır merak ettiğim için soruyorum. Cinsiyet tahmininde bulunabilenler ve genelde doğru çıkanlar yazabilir mi acaba 10+1 deyim ve meraktayım![]()
Ben 7 haftalık gebeyim dediğiniz nasıl oluyorCinsiyet icin ramzi teorisi var oda 7 haftalik ultrasonla anlasilio. Gerci cinsiyet ogrenmissindir:)
Siz anlıyormusunuzBebegin yerlestigu yere gore
7+1 alttan bakıldı. Benide tahmin et eğer doğru çıkarsa cinsiyeti öğrenince söylerimTahmin yapiyorum ama daha sonuc soyleyen cikmadi:))
Yaa nerden anladınız ? İnşAllah sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyetiKiz diyorum insallah saglukla dunyaya gelir![]()
Banada tahminde bulunur musunuz lütfenTahmin yapiyorum ama daha sonuc soyleyen cikmadi:))
Kız7+1 alttan bakıldı. Benide tahmin et eğer doğru çıkarsa cinsiyeti öğrenince söylerim![]()
Benimki erkekmişKiz diyorum insallah saglukla dunyaya gelir![]()
Hayır erkek
Hayır erkek![]()
Cinsiyet icin ramzi teorisi var oda 7 haftalik ultrasonla anlasilio. Gerci cinsiyet ogrenmissindir:)