- 18 Temmuz 2022
- 254
- 62
- 30
-
- Konu Sahibi kelebekdiyari2
Erkek gibi canımBende tahmin alabilir miyim acaba
Teşekkür ederim canım neye göre yorumluyosunuz çok merak ediyorum nasıl biliyosunuz yaniErkek gibi canım
Kesenin duruşundan canımTeşekkür ederim canım neye göre yorumluyosunuz çok merak ediyorum nasıl biliyosunuz yani
Erkek12 haftalik cinsiyet tahminde bulunur musunuzEki Görüntüle 3414849
Bu ikisi var dün farklı hastanelerde muayne oldum ikiside farklı doktorun cihazıF
Fotosu varmı şuan ki halinin
Canım daha çok küçük seninki 7 haftalık cinsiyeti oluşmamıştır bile iki üç haftaya anca oluşur daha inşallah sağlıkla gelsinBana da tahmin yapabilir misiniz
O çıkıntı dediğiniz bacakKızlar sizce cinsiyet ne nuba göre herkez kız diyor kız olsa renkli ultrasonda bu kadar belirgin çıkıntı olurmu
O kadar büyük çıkıntı mı olurKızlar sizce cinsiyet ne nuba göre herkez kız diyor kız olsa renkli ultrasonda bu kadar belirgin çıkıntı olurmu
KızEki Görüntüle 3417504 15 haftalık cinsiyet tahmini yapar mısınız
Çizgiden kastınız nedir acaba onu anlayamadım, kendime de bakacağım da :)Fotoya tekrar baktım bence kız bu erkek olması için çizginin yatay değil dik olmasi lazım seni ki yatay gidiyor benim kide öyleydi doktor kız dedi inşallah gönlünden geçen olur
Erkek gibi canımKızlar sizce cinsiyet ne nuba göre herkez kız diyor kız olsa renkli ultrasonda bu kadar belirgin çıkıntı olurmu