- 11 Mart 2024
- 1.440
- 1.288
- 29
- Konu Sahibi kelebekdiyari2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafa ense düzse kız ama içine dogru girintili ise erkekAy nerden anladınız merak ettim valla çok teşekkür ederim bu arada
cok küçükmüş yumurcağa bak hele kız gibiBabanda bakar mısınz
Tsklercok küçükmüş yumurcağa bak hele kız gibi
Rica etsem benimkinede bakarmısınFotoya tekrar baktım bence kız bu erkek olması için çizginin yatay değil dik olmasi lazım seni ki yatay gidiyor benim kide öyleydi doktor kız dedi inşallah gönlünden geçen olur
Kıza benziyor cnm insalalh doğru tahminde bulunmusumdurRica etsem benimkinede bakarmısın
Mrb cnm cinsiyeti belli oldumu kuzununHiçbir şey demedi henüz doktor ama bakalım belli olunca yazarım burdan çok teşekkür ederim
Hayır canım bugün gittim doktor erken dedi 12+3 olduk bir sonraki gittiğim de belli olur sanırımMrb cnm cinsiyeti belli oldumu kuzunun
Kiz sizinMerhabalar 10 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapabilen varmı fotoğraf ekliyorum
Fotosu varmı şuan ki halininHayır canım bugün gittim doktor erken dedi 12+3 olduk bir sonraki gittiğim de belli olur sanırım
Doktor birşey söylemedi bi kızım var birde Allahım nasip ederse oğlum olsun istiyorum gebeliğim çok kötü geçiyor 9 ay kusuyorum ondan dolayıda inşallah oğlum olurda yeter çocuk artık düşünmüyorumKıza benziyor cnm insalalh doğru tahminde bulunmusumdur
Kız benceMerhabalar 10 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapabilen varmı fotoğraf ekliyorum
12 haftalık tahminleri alabilir miyim kızlarBende tahmin alabilir miyim acaba
Hayırlısı canım Allah'ım gönlüne göre versin benimde bu dördüncü en büyüğü kızım 12 yaşında dieri oğlan 11 aradan dokuz yıl geçmişti rahattım ne güzel oğlum oldu şimdide kıza gebeyim iki kızım iki oğlum oldu tekrar sprail taktiricam 40 çıkmadan daha 18+5 sim geçse artık doğsa diyorum en kucu 9 aylıkDoktor birşey söylemedi bi kızım var birde Allahım nasip ederse oğlum olsun istiyorum gebeliğim çok kötü geçiyor 9 ay kusuyorum ondan dolayıda inşallah oğlum olurda yeter çocuk artık düşünmüyorum
Yaaaa Maşallah canım benim Allah bağışlasın sağlıcakla büyüt inşallah umarım hepimizde hayırlısıyla alırız kucağımıza gerçekten Annelik hem çok zor hem çok başkaHayırlısı canım Allah'ım gönlüne göre versin benimde bu dördüncü en büyüğü kızım 12 yaşında dieri oğlan 11 aradan dokuz yıl geçmişti rahattım ne güzel oğlum oldu şimdide kıza gebeyim iki kızım iki oğlum oldu tekrar sprail taktiricam 40 çıkmadan daha 18+5 sim geçse artık doğsa diyorum en kucu 9 aylık
Erkek gibi canımBana da bakar mısınız 8 haftalık