- 17 Ocak 2018
- 10.179
- 9.772
Merhaba canm dha cok mu kucuk sankiii pek nub bellı olmuyor gbCanım merhaba bende çok merak ediyorum sırf bu yüzden özele gidip ultrason aldım benımkıne de bakar mısınız rica etsem hepinizin yorumunu merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm dha cok mu kucuk sankiii pek nub bellı olmuyor gbCanım merhaba bende çok merak ediyorum sırf bu yüzden özele gidip ultrason aldım benımkıne de bakar mısınız rica etsem hepinizin yorumunu merak ediyorum
Evet kuzum ultrasyonda 8 haftalık suan 9 olmuştur , ınan hamılelıgım oğlumda gecırdıgım gibi deıl , oğlumda sureklı ekşi yerdim kısır şalgam turşu ağırlıklı tüketirdim ve sadece mide bulantım olurdu , ama bu hamılelıkte sureklı uyku bas donmesi sivilcelenme tatlı türü yeme isteği ekşi aramıyorum da , 2 sayfaya ınstgramda ultrasyon attım %70 %80 erkek dedi yanılma durumları da varmış , sadece merak sağlıklı olsun ama , artık pes ettim çevrem sureklı uyuduğum için kızın olacak diyor ama anlamadım gitti karışık yaniMerhaba canm dha cok mu kucuk sankiii pek nub bellı olmuyor gb
O nabız ultrason kağıdın da mi yazıyor acaba bende bakmak istiyorum da kendimi kineBenimkinin nabzı 120-130 arasındaydı kendi kendime kız diye tahmin etmiştim ve tuttu sağlıkla gelsinler cinsiyetin önemi yok tabii
Merhaba bana da bakabilir misiniz 8+6 karındanSizinki kiz
Kalp atışını gösteren bir ultrason kağıdı varsa orda yazarO nabız ultrason kağıdın da mi yazıyor acaba bende bakmak istiyorum da kendimi kine
Yorumlar mısınız lütfenSizinki kiz
Yorum yapabilir misin lütfenBence net kız
Bizide yorumlar musunBence kız Nub eğik açı
Benimkini de yorumlar musunuzKesinlikle kızzzz nub'u eğik
Bence erkekBizim de bakar mısınız 10+1 bugün
Nasıl anladınız ya anlatır mısınızBence erkek
Canım cinsiyetini öğrendin mi ultrason resimlerimiz çok benziyor da merak ediyorum bendeKizlar bende cok meraktayim bebegimin cinsiyetini tahmin edebilirmisinizz??