- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kız Nub eğik açıBizede tahmin yapabilir misiniz acaba 10+4 üz
Merhaba burada nub u. Göremedim ki tamKartanesi biz 9. Haftadayız ama benim için de bir tahminde bulunur musun
Anladım daha küçüğüz biraz büyüyünce tekrar gönderirim teşekkür ederim çokMerhaba burada nub u. Göremedim ki tam
Ben nubu göremedim doktor yan çekmemiş önden çekmiş ya onyüzden hiç yorumlayamadımBence kız Nub eğik açı
Bence net kızBanada bakın yaaa
Nerden belli oluyorBence net kız
Teşekkür ederim canımBence net kız
Canım merhaba bende çok merak ediyorum sırf bu yüzden özele gidip ultrason aldım benımkıne de bakar mısınız rica etsem hepinizin yorumunu merak ediyorumKesinlikle kızzzz nub'u eğik
Bana yasini ve hamile kaldin ayi yaz tahmin edeyimMerhaba bize de tahmin de bulunabilir misiniz 10 haftalık
Bu bana çok mantıklı gelmedi şimdi baktım fotoğraf yüklenmemiş espiri mi yaptınız anlamadimBana yasini ve hamile kaldin ayi yaz tahmin edeyim
Kartanesi merhaba bugün kontrolüm vardı ama görebilecek misin bir tahminin var mıMerhaba burada nub u. Göremedim ki tam
Bana yasini ve hamile kaldin ayi yaz tahmin edeyim
Merhaba nub göremedm Sanki ben ama ortada bsy var gb hafıf dik o mu acabaResim yüklemeyi unutmuşum