Cinsiyet tahmini ☺️

• Konu Sahibi Konu Sahibi zt92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zt92

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
10
4
6
32
Kızlar selam :) normalde doktorda 5+6 şeklinde gördük ama son regl dönemine göre 4+4 gibi çıkıyor. Vajinal ultrasona göre sizce tahminde bulunabilir misiniz cinsiyeti . Ben biraz araştırdım ama inanın anlayamadım Çin takviminde kız çıkıyor ama aşırı derecede erkek hissediyorum :)

Şuanda tahmin etmek imkansız ama ben kız diyorum yuvarlak bir kese benim ki fasulye gibiydi erkek çıktı ayrıca çin takviminede uyuyor

Şuanda tahmin etmek imkansız ama ben kız diyorum yuvarlak bir kese benim ki fasulye gibiydi erkek çıktı ayrıca çin takviminede uyuyor
Ay hayırlısı valla teşekkür ederim rüyamda da erkek bebek gördüm. Doktor sağ yumurtadan olmuş dedi. Ama tabi nereye yerleşmiş daha anlayamadım Hissiyatım komple erkek. Tabi sağlıklı olsun başta ama kız çok istiyoruz. Ama bakalım şansımıza ne olucak

Benim Bebem solda ve erkek Hâlâ kız diyorum sizin sjsjs

Kızlar 8 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20230424_104218.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 83
Kimse yokmu bana yorum yapicak

Kız canım bence kızımda aynı böyleydi

Dünkü ultrasonumuz böyleydi 10+1 burada renkli ultrasona geçince rahatsız oldu ve kaçtı göremedik şimdi beni gören herkes bebeğin ultrasonun görseline bakan herkes erkek kesin diyor kızlar bilenler şimdiki görseline bi el atabilir mi yaaa

Kızlar var mı bana da tahmini olan

Eklentiler

• IMG_20230529_095042.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…