Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanamıyorum. 16+3’te bile belli olmayabiliyor demek ki. Ben de tam o hafta için randevu aldım ki belli olsun öğreneyim diye. ama daha çok beklemem gerekebilir demek ki.
Bu da doğru değil bence. 14.haftada kız yorumu alıp 17de erkek denen bebek de çok mesela. Bazen cidden göstermeyebiliyor. Kaç tane örnek var böyle hep kız denmiş ama daha geç haftalarda erkek olduğu anlaşılan.
Bu da doğru değil bence. 14.haftada kız yorumu alıp 17de erkek denen bebek de çok mesela. Bazen cidden göstermeyebiliyor. Kaç tane örnek var böyle hep kız denmiş ama daha geç haftalarda erkek olduğu anlaşılan.
Zaten kiz yorumundan erkege donebiliyor bebek. Ama 12. Haftada erkek oldugu belli olan bebegin kiza donusu cok azdir. Benim genel olarak duyup gordugum erkek bebekler Her zaman kendini daha erken belli ediyor. Gec gorunenlerde doktorla veya ultrasonla alakalidir.