- 24 Mayıs 2023
- 25
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi tazeeanneee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek. Paşa gibi yatışı varCinsiyet tahmini yapabilir misiniz nolur lütfen ?
Teşekkür ediyorumBence erkek. Paşa gibi yatışı var
Ay baş kısmına bakınca kıza da benziyor gerçi önemli olan alt tarafBence erkek. Paşa gibi yatışı var
Prof sayılmam hissiyatımı yazıyorumTeşekkür ediyorum
Ay herkes çok kararsız hahaha kime sorsam aşırı kararsız bakalım nasipAy baş kısmına bakınca kıza da benziyor gerçi önemli olan alt taraf
Teşekkür ediyorumALLAH BİLİR SAGLİKLA GELSİN. OGLUŞ GİBİ UZANMİŞ
Saçları uzun kız saçı gibi. Yoksa anne karnında çocuğun saçı olmuyor mu. Ay ben sallayın diyince abartmış da olabilirim. Annelere soralım Margaret Hale dogadostupanda Karpuzlu araba merveAy herkes çok kararsız hahaha kime sorsam aşırı kararsız bakalım nasip
Erkek pipisi varSaçları uzun kız saçı gibi. Yoksa anne karnında çocuğun saçı olmuyor mu. Ay ben sallayın diyince abartmış da olabilirim. Annelere soralım Margaret Hale dogadostupanda Karpuzlu araba merve
Ben de pipiye benzer bir şey gördüm de milletin pipisine bakmış gibi olmayım diye saç baş dedim gerçi pipiye bakmayıp da nereye bakacağızErkek pipisi var
Aaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mıErkek pipisi var
Ortaya karışıkSize ne lazım hanım?
Hem de dolardan daha büyük gibiAaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mı
Pipi ben burdayım diyor zaten ilk kez bukadar net usg gördüm. Kordon çıkarsa beni tanımıyorsunuzBen de pipiye benzer bir şey gördüm de milletin pipisine bakmış gibi olmayım diye saç baş dedim gerçi pipiye bakmayıp da nereye bakacağız
Ahhahaha ayy ölücem gülmekten ahahajshHem de dolardan daha büyük gibi
Öyle görüyorum öğrenince haberdar et bari mybiglove bu işin ustası ama onada soralım ?Aaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mı
Çocuğunuzun pipi boyu doları geçmişAhhahaha ayy ölücem gülmekten ahahajsh
Hahaha tamam siz erkek dediyseniz kesssiiin erkek bence dePipi ben burdayım diyor zaten ilk kez bukadar net usg gördüm. Kordon çıkarsa beni tanımıyorsunuz