Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hatta çok belli 3 çizgi var. Erkek olsa net belli olurdu. Doktor söylemedi mi16.hafta ultrasyon fotoğrafına göre cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mi
Kız hatta çok belli 3 çizgi var. Erkek olsa net belli olurdu. Doktor söylemedi mi![]()
Eğer bu gördüğüm bacak arası kısmıysa kız büyük ihtimal normal görüntüsünde cıkıntı olan bi kısım varsa o düz gidiyorsa o zaman da kızEki Görüntüle 3219026 bizede yorum yaparmisiniz lutfen![]()
Bacak arasiymis ama arka kisildan onden deyil burda 11hftliktiEğer bu gördüğüm bacak arası kısmıysa kız büyük ihtimal normal görüntüsünde cıkıntı olan bi kısım varsa o düz gidiyorsa o zaman da kızkaç haftalık bebeğiniz
O farketmez böylede belli olur ama daha küçükmüş erkeksede çok az da olsa belli olur diye düşünüyorum yinede benBacak arasiymis ama arka kisildan onden deyil burda 11hftlikti
O farketmez böylede belli olur ama daha küçükmüş erkeksede çok az da olsa belli olur diye düşünüyorum yinede benNormal görüntüsü varsa yatarken orda da dediğim gibi o çıkıntıdanda belli olur
Beyaz bi çizgi var o düz gidiyor ama ayak çizgisi mi anlayamadım pek ama kıza çok benziyor bacak arası ve yüzüSadece bunlar var
Cok tesekkurler once saglik tabiki hayirlisiBeyaz bi çizgi var o düz gidiyor ama ayak çizgisi mi anlayamadım pek ama kıza çok benziyor bacak arası ve yüzüsağlıkla gelsin inşAllahi