- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Cinsiyet tahmini olan var mi
- Konu Sahibi a1-sel
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelikte cinsiyet tahmini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hatta çok belli 3 çizgi var. Erkek olsa net belli olurdu. Doktor söylemedi mi16.hafta ultrasyon fotoğrafına göre cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mi
Kız hatta çok belli 3 çizgi var. Erkek olsa net belli olurdu. Doktor söylemedi mi
Eğer bu gördüğüm bacak arası kısmıysa kız büyük ihtimal normal görüntüsünde cıkıntı olan bi kısım varsa o düz gidiyorsa o zaman da kız kaç haftalık bebeğinizEki Görüntüle 3219026 bizede yorum yaparmisiniz lutfen
Bacak arasiymis ama arka kisildan onden deyil burda 11hftliktiEğer bu gördüğüm bacak arası kısmıysa kız büyük ihtimal normal görüntüsünde cıkıntı olan bi kısım varsa o düz gidiyorsa o zaman da kız kaç haftalık bebeğiniz
O farketmez böylede belli olur ama daha küçükmüş erkeksede çok az da olsa belli olur diye düşünüyorum yinede ben Normal görüntüsü varsa yatarken orda da dediğim gibi o çıkıntıdanda belli olurBacak arasiymis ama arka kisildan onden deyil burda 11hftlikti
O farketmez böylede belli olur ama daha küçükmüş erkeksede çok az da olsa belli olur diye düşünüyorum yinede ben Normal görüntüsü varsa yatarken orda da dediğim gibi o çıkıntıdanda belli olur
Beyaz bi çizgi var o düz gidiyor ama ayak çizgisi mi anlayamadım pek ama kıza çok benziyor bacak arası ve yüzü sağlıkla gelsin inşAllahSadece bunlar var
Cok tesekkurler once saglik tabiki hayirlisiBeyaz bi çizgi var o düz gidiyor ama ayak çizgisi mi anlayamadım pek ama kıza çok benziyor bacak arası ve yüzü sağlıkla gelsin inşAllahi