- 17 Ekim 2022
- 208
- 236
- 23
- Konu Sahibi sevgicik0149
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm öncelik tabiki sağlıklı olması insan merak ediyor zaten iki haftaya kadar öğrenecem gösterirse bakalımBı tanesini 8 ayda oyrendim.hic göstermedi 13 haftada oyrendiyimde oldu. Allah sağlıklı bebek versin inşallah kız yada erkek sağlıkla gelsin kucağına
İlk bebekmi?ilk olmasa anlardın benim erkekde ilk basda belim ağrıdı mide bulantimda hep hafif gecdi hiç kusmadim ama ardınca kız geldi 24 saat kustum kaşık agrisindan geberdim üçüncü yine kusmaktan oldum anladimmkiz olduğunu kız cikdi gerçekten bide kizlar yukarda oluyo erkekler aşağıda ikiside bende kizlar sanki midemde oturmuslardi ama erkek dışarı cikiyodu resmenAmin cnm öncelik tabiki sağlıklı olması insan merak ediyor zaten iki haftaya kadar öğrenecem gösterirse bakalım
Siz ve her konuda hurafelerle dolu mesajlarinizİlk bebekmi?ilk olmasa anlardın benim erkekde ilk basda belim ağrıdı mide bulantimda hep hafif gecdi hiç kusmadim ama ardınca kız geldi 24 saat kustum kaşık agrisindan geberdim üçüncü yine kusmaktan oldum anladimmkiz olduğunu kız cikdi gerçekten bide kizlar yukarda oluyo erkekler aşağıda ikiside bende kizlar sanki midemde oturmuslardi ama erkek dışarı cikiyodu resmen
Pardon alakasız ama ben şeyi merak ettim. Siz gurbetçi misiniz ya da yabancı uyruklu musunuz?İlk bebekmi?ilk olmasa anlardın benim erkekde ilk basda belim ağrıdı mide bulantimda hep hafif gecdi hiç kusmadim ama ardınca kız geldi 24 saat kustum kaşık agrisindan geberdim üçüncü yine kusmaktan oldum anladimmkiz olduğunu kız cikdi gerçekten bide kizlar yukarda oluyo erkekler aşağıda ikiside bende kizlar sanki midemde oturmuslardi ama erkek dışarı cikiyodu resmen
Hurafeyle ne alaka? Ben kendimden bahs ediyorum ayrıca ben konu sahibiyle konuşuyorum cevabimida o verir sana noluyo? Sende öyle olmuş ola bilir bende kizlar aynı erkek farklı oldu.Siz ve her konuda hurafelerle dolu mesajlariniz
Alakasi yok konu sahibi, 2 oglum var, hamileliklerim cok farkli gecti. Kardesimin 2 kizi var onun da cok farkliydi birbirinden. Yani annelerin hamilelikleri bile farkli geciyorken, beliniz agrimasindan ya da mide bulantisindan cinsiyeti ayirt edemezsiniz
Pardon alakasız ama ben şeyi merak ettim. Siz gurbetçi misiniz ya da yabancı uyruklu musunuz?
Hayir turkum sadece Türkiye'de büyümedim.Pardon alakasız ama ben şeyi merak ettim. Siz gurbetçi misiniz ya da yabancı uyruklu musunuz?
Anladım.Hayir turkum sadece Türkiye'de büyümedim.
İcimden erkek geçti bende şuan 12. Haftamdayim cinsiyet hic önemli değil ama bebisime yelek kazak oruyorum ve ona gore öğrenip dikmek istiyorum çok hrycanliyimSelam kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum ilk foto 6+3 ikinci foto 12+1
Cinsiyt öğrenen anneler kaçıncı haftada öğrendiniz yazın bakalım
aslında 4. Hamileliğim 1 oğlum 2 kızım var bu hamileliğim farklı geçiyor diğerlerinden 6 yıl sonra hamile kalınca unutmuşum herşeyi benim diğer üçü de hemen hemen aynıydı ne bulantı ne kusma rahattı bu öyle deilİlk bebekmi?ilk olmasa anlardın benim erkekde ilk basda belim ağrıdı mide bulantimda hep hafif gecdi hiç kusmadim ama ardınca kız geldi 24 saat kustum kaşık agrisindan geberdim üçüncü yine kusmaktan oldum anladimmkiz olduğunu kız cikdi gerçekten bide kizlar yukarda oluyo erkekler aşağıda ikiside bende kizlar sanki midemde oturmuslardi ama erkek dışarı cikiyodu resmen
Aslında aynı cinsiyette olan hamilelikler bazı kadınlarda aynı geçiyor bazılarında farklı ama benm bu 4. Diğerleri alakası yokSiz ve her konuda hurafelerle dolu mesajlariniz
Alakasi yok konu sahibi, 2 oglum var, hamileliklerim cok farkli gecti. Kardesimin 2 kizi var onun da cok farkliydi birbirinden. Yani annelerin hamilelikleri bile farkli geciyorken, beliniz agrimasindan ya da mide bulantisindan cinsiyeti ayirt edemezsiniz
Hayırlısı neyse o olsun bakalım❤ keşke bende biraz örgü işlerinden anlasaydım örerdim ne güzel şimdiden sağlıkla giymeyi nasip eylesin Rabbimİcimden erkek geçti bende şuan 12. Haftamdayim cinsiyet hic önemli değil ama bebisime yelek kazak oruyorum ve ona gore öğrenip dikmek istiyorum çok hrycanliyim
Ben de farkli gecince kendimin 2. Sini farkli sanmistim, yanildim saglikla gelsinAslında aynı cinsiyette olan hamilelikler bazı kadınlarda aynı geçiyor bazılarında farklı ama benm bu 4. Diğerleri alakası yok
Kızlar yok mu başka anlayanSelam kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum ilk foto 6+3 ikinci foto 12+1
Cinsiyt öğrenen anneler kaçıncı haftada öğrendiniz yazın bakalım