- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 28
-
- Konu Sahibi Melike uluisik
Yaa sadece bunları verdi başka görüntü vermedi birde arkası dönüktü epey bir uğraştık bu pozisyonlar için .. birde söylediğiniz hangi ultrason daha iyi öğrenebilir miyim
Yaa sadece bunları verdi başka görüntü vermedi birde arkası dönüktü epey bir uğraştık bu pozisyonlar için .. birde söylediğiniz hangi ultrason daha iyi öğrenebilir miyim
Yaaa teşekkür ederim öğrenir öğrenmez dönerim inşallah size birleri merak ettimErkek canım
13 hafta tahmin de bulunur musunuzKıza benziyo
Erkek sanki. Hayırlı evlat olsun inş.12+2 rica etsem bana da bakar mısınız?
18 haftada net göremediler mi? Bu resimlerden pek anlayamadım.Banada bakarmısınız
Gördüde tam net söylemedi. Kız dedi ama belirtiler oglan gibi iki hafta sonra renkli ultrasyon cektircem inş orda net söylerler.18 haftada net göremediler mi? Bu resimlerden pek anlayamadım.
2D klasik ultrason en iyi gösteren diye biliyorum. Hayırlısı.Gördüde tam net söylemedi. Kız dedi ama belirtiler oglan gibi iki hafta sonra renkli ultrasyon cektircem inş orda net söylerler.
Hanımlar bende bir yorum alabilir miyim bu ultrason 9 hafta 6 günlüktü ama 11 hafta 1 güne uyumlu çıktıHanımlar merhaba bize de yorum yapabilecek olan var mı
Benimkine de bakabilirmisinErkek canım
Benimkimize de bakar mısınızErkek canım
Bence erkek öğrendiniz mi bilmiyorum ama şimdi gördüm iki çocuk annesi olarak ultrason fotoğraflarından yola çıkarak ben erkeğe benzettm