-
- Konu Sahibi Melike uluisik
Benimkinde bi yrumuz var mi acaba tahmin olarak 9+5 karından ultrasonBen biyomedikal teknisyeniyim kendi bebeğimin de doktordan önce görmüştümultrasonda tam bakılması gerek tabii ama erkek gibi geldi bana küçük bir pipi görüyorum sanki
Kıza benziyoBenimkinede bakarmısınız rica etsem 12+2 günlük
Rica etsem benimkinde yorumlarmisinizKıza benziyo
Canım çok küçük biraz büyük olsa bi tahminim olurdu ben bebeğin duruşuna şekline bakarak tahminde bulundumBenimkinde bi yrumuz var mi acaba tahmin olarak 9+5 karından ultrason
TesekkurlerCanım çok küçük biraz büyük olsa bi tahminim olurdu ben bebeğin duruşuna şekline bakarak tahminde bulundum
Rica etsem benimkine de bakar mısınız ??
Lütfen beni de yorumlar mısınız 13 hafta gebelikBen biyomedikal teknisyeniyim kendi bebeğimin de doktordan önce görmüştümultrasonda tam bakılması gerek tabii ama erkek gibi geldi bana küçük bir pipi görüyorum sanki
13 haftalık cinsiyet nedir sizceKız gibi
Yorumlar musunuz bizide lütfenBen biyomedikal teknisyeniyim kendi bebeğimin de doktordan önce görmüştümultrasonda tam bakılması gerek tabii ama erkek gibi geldi bana küçük bir pipi görüyorum sanki
Yorum yapar mısınız lütfen
Profil tam vucut 2D resim var mi? 3D lerde nub görünmüyor13 haftalık cinsiyet nedir sizce
Kızlar bana da bi yorumHanımlar merhaba bize de yorum yapabilecek olan var mı
Erkek canımYorum yapar mısınız lütfen