Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini için öngörülü hanımları şöyle alalım😊 5+3 abdominal (karından)
- Konu Sahibi Yeliz0737
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet cinsiyet ne kızmı erkekmi ramzi teorisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Niye bozdunki şimdi. Adına bir mucize yazmışsın ama pek inanmıyorda gibisin5+3 de nasıl Bi cinsiyet tahmini alabilmeyi bekliyorsunuz
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
5+3 de nasıl Bi cinsiyet tahmini alabilmeyi bekliyorsunuz
Kız ramzi teorisi diye bir şey var ona göre yorumluyorlar ya ne vicdansızsın hemen bozdun kadını yorumunu görünce gülesim geldi
Tersinden kalkmış o bugün. İdare edicez artık napalımKız ramzi teorisi diye bir şey var ona göre yorumluyorlar ya ne vicdansızsın hemen bozdun kadını yorumunu görünce gülesim geldi
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Tersinden kalkmış o bugün. İdare edicez artık napalım
Herkesin var işte eşşek saati ile eşref saati hoş görmek lazım
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Neye inanmıyor gibiyimNiye bozdunki şimdi. Adına bir mucize yazmışsın ama pek inanmıyorda gibisin
Daha bebeğin kalbi yeni oluşacak sen cinsiyet tahmini diyorsun
Olsun sende içine doğanı söylersin belki ya da o haftalara erersek yine atarım inşallah.Ben 11-12. haftalar ve sonrası görüntüleri öğrendiğim kadarı ile gördükçe yorumluyorum ama sizinkisi çok küçük ramzi teorisinden de pek anlamıyorum açıkcası :)
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
İyi inanıyorsa Çin takvimine göre baksın te AllahmKız ramzi teorisi diye bir şey var ona göre yorumluyorlar ya ne vicdansızsın hemen bozdun kadını yorumunu görünce gülesim geldi
Mucizelere kalbini gördük az önce ama yinede sen yoooohhh olmaaaz diyorsan yorum yapmayabilirsin. Bilmiyorsan da yorum yapma mesela dimi bende bilmediğimden konu açtım bilenler yazsin diye. Sen bugün dinlen yarın yine gel oldu mu canım?Neye inanmıyor gibiyim
Daha bebeğin kalbi yeni oluşacak sen cinsiyet tahmini diyorsun
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Sağlıkla alın kucağınızaMucizelere kalbini gördük az önce ama yinede sen yoooohhh olmaaaz diyorsan yorum yapmayabilirsin. Bilmiyorsan da yorum yapma mesela dimi bende bilmediğimden konu açtım bilenler yazsin diye. Sen bugün dinlen yarın yine gel oldu mu canım
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Olsun sende içine doğanı söylersin belki ya da o haftalara erersek yine atarım inşallah.
11-12. Haftalarda yine yaz canım bakıp bildiğim kadarı ile söylerim :)
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
İyi inanıyorsa Çin takvimine göre baksın te Allahm
Ama çin takvimi o kadar güvenilir değil ramzi ondan daha çok tutuyor neyse boşver hevesi kaçtı zaten kadının
Amin inşallahSağlıkla alın kucağınıza
Tamam olur11-12. Haftalarda yine yaz canım bakıp bildiğim kadarı ile söylerim :)