Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. Senin bebiş sağda gibi, eğer plasentada sağdaysa kız demekmiş.kızlar sizceeee? Merakla bekliyorum şuan sata göre 8+5 ultrasona göre 8+1 günlüğüz![]()
Açılardan hicbisey belli olmuyor baska var mıkızlar sizceeee? Merakla bekliyorum şuan sata göre 8+5 ultrasona göre 8+1 günlüğüz![]()
Ramzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. senin bebiş ortada gibiHerkese iyi geceler benim ulturasonu da yorumlar mısınız 9 +4 teyim
Eki Görüntüle 3224594
Bu kadarcık şuan elimde kiAçılardan hicbisey belli olmuyor baska var mı
Ay evet soldaydı şimdi ortada anası gibi muallak çocuğumRamzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. senin bebiş ortada gibi![]()
Kesenin şekline göre erkek olarak yorumladımBu kadarcık şuan elimde ki![]()
Zaten hiç kız diyen olmadıKesenin şekline göre erkek olarak yorumladım![]()
Benim de sagdaydi cinsiyeti erkekRamzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. Senin bebiş sağda gibi, eğer plasentada sağdaysa kız demekmiş.
Çok sevindim canımBenim de sagdaydi cinsiyeti erkek