Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CİNSİYET TAHMİNİ?🤗🙋🏼♀️🥳
- Konu Sahibi tubidir
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsiyettahmini
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Ramzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. Senin bebiş sağda gibi, eğer plasentada sağdaysa kız demekmiş.kızlar sizceeee? Merakla bekliyorum şuan sata göre 8+5 ultrasona göre 8+1 günlüğüz
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.657
- 248
Açılardan hicbisey belli olmuyor baska var mıkızlar sizceeee? Merakla bekliyorum şuan sata göre 8+5 ultrasona göre 8+1 günlüğüz
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Ramzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. senin bebiş ortada gibiHerkese iyi geceler benim ulturasonu da yorumlar mısınız 9 +4 teyim
Eki Görüntüle 3224594
Bu kadarcık şuan elimde kiAçılardan hicbisey belli olmuyor baska var mı
Eklentiler
Ay evet soldaydı şimdi ortada anası gibi muallak çocuğumRamzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. senin bebiş ortada gibi
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.657
- 248
Kesenin şekline göre erkek olarak yorumladımBu kadarcık şuan elimde ki
Zaten hiç kız diyen olmadı neyse sağlıkla gelsn teşekkür ederimKesenin şekline göre erkek olarak yorumladım
- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
Benim de sagdaydi cinsiyeti erkekRamzi teorisi soruyorsun herhalde değil mi? Şimdi bu teoriye göre eğer plasenta sağdaysa kız, soldaysa erkek oluyormuş. Plasentayı biz göremeyiz burda. Ama çoğu kişi bebeğin konumuna göre yorum yapıyor, bu yüzden doğru çıkmıyor. Senin bebiş sağda gibi, eğer plasentada sağdaysa kız demekmiş.
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Çok sevindim canım yani sende tutmamış teori o yüzden benim bebek solda… solda erkek demekmiş ama kız olmasını çok istiyorumBenim de sagdaydi cinsiyeti erkek