- 23 Haziran 2020
- 73
- 21
- 38
- 27
- Konu Sahibi gzm asmakci
-
16.haftadan once yanılma payı cok dedı doktorum. Hepsı az cok tahmın edıyo ama bence beklemekte fayda var. Kac kısının doktoru kordonuyla karıstırıp erkek demıs. Ya da ıste kapatmıs hıc gostermemıs falan 20. Haftalara kadar netlesememıs. Zatn cok erken daha teorık olarak bellı olur organ degıl de cıkıntısı gozukur.Merhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum
öyle ama merak iştee16.haftadan once yanılma payı cok dedı doktorum. Hepsı az cok tahmın edıyo ama bence beklemekte fayda var. Kac kısının doktoru kordonuyla karıstırıp erkek demıs. Ya da ıste kapatmıs hıc gostermemıs falan 20. Haftalara kadar netlesememıs. Zatn cok erken daha teorık olarak bellı olur organ degıl de cıkıntısı gozukur.
Erkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mıBanada bakarmisiniz acaba nedir cinsiyet 16.3 haftalık tahminde bulunur musunuz acabaa
Nub teorisine göre kız gibiMerhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum
Ayy cnm benimde bu ikinci olucak hayırlısıyla ilk çocuğum kızdı biz bunu gönül isterdiki erkek olsun doktor kız dedii bakalım artıkErkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mı
Ben çok erkek hisediyordum hallada doktor kız diyince ben inanmıyorum belirtilerim çok farklıydı ikinci bebeğimi çok erken hisetim iki aylıken hisetim kızımda 6 aylıken hisetmiştim etrafımdaki herkes bebeğin erkek diyorlar ama kız çıktı özele gittim özel bana bebeğin kız dedi sağlıklı olsunda birde ben sezeryanliyim bu aradaErkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mı
Burda 18.1 haftalık daha iki gün önce gittim aynen senin gibi herkes ultrason fotorfinina benim karın seklime bakınca herkes erkek diyor ama kızErkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mı
Merhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekl
Cnm ben seninkini erkek hisetim amma benim hislerim beni hep yanıltır Rabbim gönlünde olanı nasip etsin öğrendin mi cinsiyetiniMerhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum
Kaç haftalık ta kız dedi kesin olduAyy cnm benimde bu ikinci olucak hayırlısıyla ilk çocuğum kızdı biz bunu gönül isterdiki erkek olsun doktor kız dedii bakalım artık
18 haftalikenKaç haftalık ta kız dedi kesin oldu
Kız gibi hissediyorumMerhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum
Amma 14 haftaliken doktor kemik yapısından kız olduğunu söyledi 18 haftaliken kesinleşti özel Hastanesi'nde baktirdimKaç haftalık ta kız dedi kesin oldu
Merhaba canım benim ultrason görüntüsünü de yorumlar mısın Sence kız mı erkek miNub teorisine göre kız gibi
Maalesef Görüntüler net değil nub için yandan görüntü lazımMerhaba canım benim ultrason görüntüsünü de yorumlar mısın Sence kız mı erkek mi Eki Görüntüle 2896592
:))Nub teorisine göre kız gibi
Kaç haftalık ta kız dedi kesin oldu
Bana da bakabilirmisiniz acaba ultrasona göre 9+2 günlük ama yumurtlama tarihine göre 7+6günlükKaç haftalık ta kız dedi kesin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?