Fark yok kiz bu foto 19 haftalikken ama 13. Haftada da ayni fotosu var sdce pipi daha ufak :)olabilir benimkide 13 haftalık görüntü arada baya fark var :) Allah sağlıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Baya net erkek
Ne demek canım :))insan sabırsızlanıyo bi an önce ögrenmek istiyo cevabınız için teşekürler :)
İnsan çok merak ediyor, alışveriş yapmak istiyor ismiyle sevmek ve onunla konuşmak istiyor, ama 5. aya kadar söylememek de çok mantıklı benim bebişime önce erkek dediler sonra kesin kız dediler sonra yine erkek dediler kafamız allak bullak oldu hala belli değil detaylı ultrasonda öğreneceğiz artık doğrusunu:) önemli olan sağlığının yerinde olması ve hayırlı bir evlat olması :)merhaba arkadaşlar 13+2 günlük hamileyim yurt dışında yaşıyorum burda 5 aydan önce bebegin cinsiyetini söylemiyorlar bebegin 13 haftalık bacak arası ultursan görüntüsü 11 haftalıkta genital tüberkül ulturason görüntüsüne göre tahminlerinizi alabilirmiyim ?
İnsan çok merak ediyor, alışveriş yapmak istiyor ismiyle sevmek ve onunla konuşmak istiyor, ama 5. aya kadar söylememek de çok mantıklı benim bebişime önce erkek dediler sonra kesin kız dediler sonra yine erkek dediler kafamız allak bullak oldu hala belli değil detaylı ultrasonda öğreneceğiz artık doğrusunu:) önemli olan sağlığının yerinde olması ve hayırlı bir evlat olması :)
Bence erkek ola bilir
Amin canim insAllah.ben yuklediyim resme hic kimse yazmiyor arkadasimjn bebeyidehayırlısı bi kızım var bide oglum olsun isterim ama herşeyden önce saglıklı ve hayırlısı olsun :)
Amin canim insAllah.ben yuklediyim resme hic kimse yazmiyor arkadasimjn bebeyide
Banada kiz gibi geldi bir cikinti var ama gobek kordonu
erkek gibi geldi banada
Tamam resmi yukledim kizlar banada bi fikirde bulunurmusunuz
Arkadasimin bebeyi qaliba 10 haftalikkaç haftalık sanki net görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?