Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli oldu mu cinsiyetKızlar tahmin edebilen başka birileri yokmu![]()
Yok canım ya benim Dr ile görüşmüyorum dedim ya ücretli şeyleri anlatıyor bebeğe 10-11 sn bakıyor sadece hiç birşey konuşmuyordu kıpırdak hakkında. Taramalarımın sonucu çıkmış onu bile alamadım daha yeni kadın doğumcumla randevum yarın akşam doğumuma da girebilecek bakalım artık yorum yapar diye düşünüyorum 12+6 çünkü bugünbelli oldu mu cinsiyet![]()
Kuzum bugün tahmin yapıldı erkek dedi Drbelli oldu mu cinsiyet![]()
Hayırlı olsun tatlım benimde erkekKuzum bugün tahmin yapıldı erkek dedi Dr![]()
Sağlıkla gelsin aşkım prenslerimiiiizHayırlı olsun tatlım benimde erkek![]()
Bence evlendirmeyelim biz cocuklarımızıSağlıkla gelsin aşkım prenslerimiiiiz
Baya hevesliydim prenses olacağına ama böyle olacakmış.. geleceğin şirret kaynanası olurum herhaldekızlarınızı koruyun kız anneleriiii hahahaha
![]()
Aşkım dün kız dedi benim tarama doktorum bebeğime. Ama kendi doktoruma göstermediBence evlendirmeyelim biz cocuklarımızı![]()
Ya bu aralar herkese erkek diyorlar sonra kız çıkıyor hadi hayırlısı. Senin kesin kız mıAşkım dün kız dedi benim tarama doktorum bebeğime. Ama kendi doktoruma göstermedi![]()
Hayır ama %80 kız aşkım inşallah kızdııırrrYa bu aralar herkese erkek diyorlar sonra kız çıkıyor hadi hayırlısı. Senin kesin kız mı
Kuzum benim %100 kızYa bu aralar herkese erkek diyorlar sonra kız çıkıyor hadi hayırlısı. Senin kesin kız mı
Bebeğim biz sağlıkla doğduk 13 Haziran'da napıp edip kıza çevirdim ben siz nasılsınızSağlıkla al kucağına inşallah![]()