- 10 Eylül 2022
- 1.433
- 957
- 53
- 32
Bulantım geçmişti yeniden başladı geçen hafta bugün yok hayretlerle sürecimi izliyorumHayatım ben dokunsan ağlayacak moddayım hiç sorma :) bulantılarım geçti ama şükür senin durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantım geçmişti yeniden başladı geçen hafta bugün yok hayretlerle sürecimi izliyorumHayatım ben dokunsan ağlayacak moddayım hiç sorma :) bulantılarım geçti ama şükür senin durumlar ne
Ay Allah korusun geçer inşallahBulantım geçmişti yeniden başladı geçen hafta bugün yok hayretlerle sürecimi izliyorum
Türkçeniz saç baş yoldurtur adama, uğraşsam bu kadar berbat yazamam. Merak ettim cinsiyeti, bize de haber edin mutlaka. Ama bence erkek. Hadi adak, totem her neyse ondan yapalım. Erkek olursa bundan sonra düzgün yazacaksınız.Aynn inslh kiz cocugu cok gzl iki kizim var kizlr bi baska ama bitnede erkek olur inslh hyrlisi olsun .. alahin bzim onumze neler getrdini bilemeyiz biz sadce isytruz . O bizim ocin en hayrlisini yapar . Kizda erkek de olsa onmli deil insn merk edio yine
Alah seni ya .. kiz hizli hizli yaziorumm ondandr cok hycnliyimm merk ediom gece ruyalrma bile giryo yaa .. bide bn dyrbkrliyim ondndr belki konsma tarzimmTürkçeniz saç baş yoldurtur adama, uğraşsam bu kadar berbat yazamam. Merak ettim cinsiyeti, bize de haber edin mutlaka. Ama bence erkek. Hadi adak, totem her neyse ondan yapalım. Erkek olursa bundan sonra düzgün yazacaksınız.
Aşkım sende galiba erkek gibi hissettim ben sen bende ne hissettin? Çok kız istiyorum benEki Görüntüle 3339336 sen ne hissediyorsun bende
O çıkıntıyı görene kadar umudum vardı ama erkeğe benziyorAşkım sende galiba erkek gibi hissettim ben sen bende ne hissettin? Çok kız istiyorum ben
BuyurKızlar kimse yokmu
Senin yorumun ne aşkım
Ya umarım kordon, organ plesanta göbek bağı falandır pipi değildirO çıkıntıyı görene kadar umudum vardı ama erkeğe benziyor
Allah hayırlısını versin ne olursa olsun ilk çocuğun muYa umarım kordon, organ plesanta göbek bağı falandır pipi değildir
Erge benzetim ama net deill hayrlisi olsn cnmKızlar tahminleriniz nedir acaba?
Evet ilk çocuğum canım. Kız olsun hayırsız olsun sağlıksız olsun demiyorum kiAllah hayırlısını versin ne olursa olsun ilk çocuğun mu
Ne zaman öğrenmeye gideceksinEvet ilk çocuğum canım. Kız olsun hayırsız olsun sağlıksız olsun demiyorum ki
Henüz belli değil haftaya perşembe günü 2li taramam varNe zaman öğrenmeye gideceksin
Aynen benimde insallah istedigimiz sonucları alırızHenüz belli değil haftaya perşembe günü 2li taramam var
Aralık ayında öğreniriz diye tahmin ediyorum gönlümüzce olsun kuzu herşey. Elbette başı sağlık ama gönlümde yatan şey kız bebişAynen benimde insallah istedigimiz sonucları alırız
Aslında şimdi gitsek öğrenir miyiz senceAralık ayında öğreniriz diye tahmin ediyorum gönlümüzce olsun kuzu herşey. Elbette başı sağlık ama gönlümde yatan şey kız bebiş
Hiç bir fikrim yok canım Perşembe günü benim 2li taramam varAslında şimdi gitsek öğrenir miyiz sence