Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk banada erkek gibi geldi o yüzden özellikle işaretlediiimbalım erkek gibi çıkıntısı mı o
Kaçıncı haftandasınnnnAşk banada erkek gibi geldi o yüzden özellikle işaretlediiim![]()
10+5 kuzumKaçıncı haftandasınnnn
Ya bendeeeee :)))) aynıyıııız10+5 kuzum
Aaaayyy benimmm minik kalplimiiin tatlış annesiiiiYa bendeeeee :)))) aynıyıııız![]()
Hayatım ben dokunsan ağlayacak moddayım hiç sorma :) bulantılarım geçti ama şükür senin durumlar neAaaayyy benimmm minik kalplimiiin tatlış annesiiiiokuyunca duygulandımmmm var mı sende de herşeye hüüüüğğ olma durumu
![]()
Bnimki nedir acababalım erkek gibi çıkıntısı mı o
Erkek gbi sankiEki Görüntüle 3339336 sen ne hissediyorsun bende![]()
Ben sende kız hissetmiştimErkek gbi sanki
Hmm bikac kisye dha gstrdim .. erkek dediler kafam karsti sali ogrncem bakalm ne diyckBen sende kız hissetmiştim
Merak ettim haber ver bize deHmm bikac kisye dha gstrdim .. erkek dediler kafam karsti sali ogrncem bakalm ne diyck
Mutlka ederim .hani herkz kiz dese diycem kiz olcak .. ama biri kiz biri erkek dio oyle karisik yaniMerak ettim haber ver bize de
Bende de aynı durumMutlka ederim .hani herkz kiz dese diycem kiz olcak .. ama biri kiz biri erkek dio oyle karisik yani
Neyse ama sali gunu kesin beli olcakk . Ozmn ilk sna yazarim cnm .. 2kizim var dua et inslh buda erkek olur once sagsalim olsunda o onemli ama insaniz isde herseyden istyoz ablminda 3 oglu var oda kizi yok diye uzlyo hayat isdeBende de aynı durum
sağlıklı olsun üç kızı olan cennetle müjdelenmiş. Oğlun olsa o duyguda tatsan çok sevinirizNeyse ama sali gunu kesin beli olcakk . Ozmn ilk sna yazarim cnm .. 2kizim var dua et inslh buda erkek olur once sagsalim olsunda o onemli ama insaniz isde herseyden istyoz ablminda 3 oglu var oda kizi yok diye uzlyo hayat isde
Aynn inslh kiz cocugu cok gzl iki kizim var kizlr bi baska ama bitnede erkek olur inslh hyrlisi olsun .. alahin bzim onumze neler getrdini bilemeyiz biz sadce isytruz . O bizim ocin en hayrlisini yapar . Kizda erkek de olsa onmli deil insn merk edio yinesağlıklı olsun üç kızı olan cennetle müjdelenmiş. Oğlun olsa o duyguda tatsan çok seviniriz
Aynen öyleAynn inslh kiz cocugu cok gzl iki kizim var kizlr bi baska ama bitnede erkek olur inslh hyrlisi olsun .. alahin bzim onumze neler getrdini bilemeyiz biz sadce isytruz . O bizim ocin en hayrlisini yapar . Kizda erkek de olsa onmli deil insn merk edio yine