Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedimAbla ne bu aceleniz yaa, 8 haftada tahmin olsa doktor söyler zatençocuk rahme daha yeni düşmüş nerdeyse
Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim
Ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim
Haha insan merak ediyorda tahminle olmuyor malesefTüüü sanayahu kaç zamandır görüyorum böyle de, yani cidden bu platformda en tuhaf bulduğum konu.
Haha iyi doğurmuşsun bu benim ilk ağzıma edildi ikinciye cesaretim kalmadı4 tane çocuğum var bi şöyle telaşlarım olmadı behhamile kalıp rehin almak istiyorum buraları
Haha iyi doğurmuşsun bu benim ilk ağzıma edildi ikinciye cesaretim kalmadı
Haha insan merak ediyorda tahminle olmuyor malesefhala bizim doktor göremedi detaylı ultrasonu bekliyorum artık öğrenmek için
Haha iyi doğurmuşsun bu benim ilk ağzıma edildi ikinciye cesaretim kalmadı
Ay detaylıda da demezlerse çatlarım artıkBenimkinde de kızı 22. Haftada öğrenmiştim. Detaylı da söyle dedim de söylememişti kendi doktorun söylesin demişti
Keseden dolayı erkek dıyorum...Sanki yusyuvarlak olunca kız gibi geldi bana...Sonucu yazmayı unutmayın buraya
Sen hepimiz yerine göğüslemişsin bu işiKuzenlerimin hep 1 tane var. Diyorum ki hadi kızlar ben Türk nüfusu için tek başıma mı çabalayayım biraz sizde uğraşın diyorum
valla sağlıklı evlat olsunda cinsiyet elbet belli olucak demiyolar ne kdar sabırsızlar anlamıyormAbla ne bu aceleniz yaa, 8 haftada tahmin olsa doktor söyler zatençocuk rahme daha yeni düşmüş nerdeyse
Doktor cinsiyeti doğum da söyleyecek herhalde 17 nedirr kızzzzzBen 17. Haftadayım hala öğrenemedim
Sorma ya bu gidişle doğunca öğreneceğimDoktor cinsiyeti doğum da söyleyecek herhalde 17 nedirr kızzzzz
Ben 12. Haftada şak diye erkek olduğunu öğrendim beybi
Ben senin yerinde olsam dayanamaz başka doktora giderimSorma ya bu gidişle doğunca öğreneceğim