Cinsiyet tahmini 8 haftalık

Tüüü sana yahu kaç zamandır görüyorum böyle de, yani cidden bu platformda en tuhaf bulduğum konu.
Haha insan merak ediyorda tahminle olmuyor malesef hala bizim doktor göremedi detaylı ultrasonu bekliyorum artık öğrenmek için

11 de öğrenmiştim ben hahahah bi arkadaşım 19 oldu hala öğrenemedi benim doktoruma götürücem onu en sonunda veya boşver doğumda öğrenirsin dicem

Haha insan merak ediyorda tahminle olmuyor malesef hala bizim doktor göremedi detaylı ultrasonu bekliyorum artık öğrenmek için

Benimkinde de kızı 22. Haftada öğrenmiştim. Detaylı da söyle dedim de söylememişti kendi doktorun söylesin demişti

Haha iyi doğurmuşsun bu benim ilk ağzıma edildi ikinciye cesaretim kalmadı

Kuzenlerimin hep 1 tane var. Diyorum ki hadi kızlar ben Türk nüfusu için tek başıma mı çabalayayım biraz sizde uğraşın diyorum

Benimkinde de kızı 22. Haftada öğrenmiştim. Detaylı da söyle dedim de söylememişti kendi doktorun söylesin demişti
Ay detaylıda da demezlerse çatlarım artık devlete gidiyorum bebek o sıra bacağını açmazsa görünmüyor diyip gönderiyorlar zaten ahahs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…