Ya gittim aslında da yokBen senin yerinde olsam dayanamaz başka doktora giderim
Pozisyondan dolayı mı göremiyor bu doktor merak ettimYa gittim aslında da yok2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım o zaman görünür belki en olmadı 21. Hafta da detaylıya gideceğim orada öğrenirim diye umut ediyorum kız erkek fark etmez zaten ilk çocuğum ikisi de yok o yüzden rahatım da tabi insna merak ediyor neyi olacak diye
Doktor cinsiyeti doğum da söyleyecek herhalde 17 nedirr kızzzzz
Ben 12. Haftada şak diye erkek olduğunu öğrendim beybi
Şimdi bizim süreç çook karışık olduPozisyondan dolayı mı göremiyor bu doktor merak ettim
Ahahaha benim ikizleri da şak diye söyledi 12. Haftada
Şimdi bizim süreç çook karışık oldubenim kanamalı felan riskli sürçeler yaşandı bu süreçte biraz fazla doktor gezdim asdfh 11. Hafta da bir doktor kız olabilir dedi 13/14 hafta da başka doktor erkek olabilir dedi. En son artık devam edeceğim doktor 16. Haftada göremedi zaten iki ihtimal var kız veya erkek hangisi oldu bilemiyoruz
Haha inşallah.Doğumda öğrenirsiniz demez inşallah
Şimdi bizim süreç çook karışık oldubenim kanamalı felan riskli sürçeler yaşandı bu süreçte biraz fazla doktor gezdim asdfh 11. Hafta da bir doktor kız olabilir dedi 13/14 hafta da başka doktor erkek olabilir dedi. En son artık devam edeceğim doktor 16. Haftada göremedi zaten iki ihtimal var kız veya erkek hangisi oldu bilemiyoruz
Püh şimdi işin yoksa doğumu bekle8. Haftada soracaktın işte yanlış yapmışsın8. Hafta kritik. Cinsiyet belirleme de en önemli dönüm noktası
Püh şimdi işin yoksa doğumu bekle
O iş sende konuştuk bunuuikinciye hamile kalınca tecrübe oldu işte.
Bende biliyorum erken olduğunuAbla ne bu aceleniz yaa, 8 haftada tahmin olsa doktor söyler zatençocuk rahme daha yeni düşmüş nerdeyse