Bugün doktora gittim cinsiyet tahmini yapamadı kesin bişi demedi şuanda belli değil dedi sizce cinsiyet ne olabilir tahmin yaparmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi acabaBugün doktora gittim cinsiyet tahmini yapamadı kesin bişi demedi şuanda belli değil dedi sizce cinsiyet ne olabilir tahmin yaparmısınız
Bugün doktora gittim cinsiyet tahmini yapamadı kesin bişi demedi şuanda belli değil dedi sizce cinsiyet ne olabilir tahmin yaparmısınız
Kiz canim. Benimde kizimin ayni bu sekilde bacak arasi goruntusu varBugün doktora gittim cinsiyet tahmini yapamadı kesin bişi demedi şuanda belli değil dedi sizce cinsiyet ne olabilir tahmin yaparmısınız
Bende kıza benzettimBana da bakabilir misiniz
Lütfen, 13+4
Cok teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 3097346 Eki Görüntüle 3097347 Eki Görüntüle 3097348
Kıza benziyorBugün doktora gittim cinsiyet tahmini yapamadı kesin bişi demedi şuanda belli değil dedi sizce cinsiyet ne olabilir tahmin yaparmısınız
Kıza benziyorBana da bakabilir misiniz
Lütfen, 13+4
Cok teşekkürler şimdiden
Bana da bakabilir misiniz
Lütfen, 13+4
Cok teşekkürler şimdiden
Son attıgından anlamadımda daha önce attıgıni kiza benzetmistim saglıkla gelsinKızlar bugun doktora gittim ve baya baya kıza benzettiğini söyledi yani ben kız görüyorum dedi doktorsizce de öyle mi teşekkürler şimdiden