- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
-
- Konu Sahibi medineeetkn
Canım kız gibi
Inşallah 2 oğlum var insan bir de kız istiyorCanım kız gibi
Kız gibi canım
Ay canım farkında olmadan sana yine yorum yapmışımInşallah 2 oğlum var insan bir de kız istiyorAllah razı olsun...
Tbrkler bildinizErkeğe benzettim
Tutmadı ama olsundu ne farkeder sağlık olsunKız gibi canım
Canım bu fotoğrafada bakar mısın peki 2 çıkıntı ne kusura bakma seni de yoruyorumCanım sanki kız gibi
Evet işte merak ediyor insan yoğun duygularla aşkın da erkek kız farkedeceğinden değil ama ah merakBen 14 haftaligim daha ben bile bilmiyorum cinsiyeti kuzum doktorlar söylemiyor 12 hafta çok erken daha yanılma payı çok yüksek 16 hafta doldurunca en net belli oluyor
Aynen öyle . Çok sevindim Rabbim gönlünüze göre vermiştir inşallahEvet işte merak ediyor insan yoğun duygularla aşkın da erkek kız farkedeceğinden değil ama ah merak17 haftamızdayız belli oldu teşekkürler
Hiç farketmiyordu sağlık olduktan sonra çok şükür Rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsin AllahAynen öyle . Çok sevindim Rabbim gönlünüze göre vermiştir inşallah
Amiiin canimmHiç farketmiyordu sağlık olduktan sonra çok şükür Rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsin Allah
Kız bnce siznKızlar banada bakar mısınız
Bu sene erkek senesi mi kiErkekmiş kuzum
Cok sasrdim nub bariz paralel ama sizinErkekmiş kuzum
Bende erkek diyorumMerhaba hanımlar tabiki her şeyin başı sağlık ama her anne gibi merakla beklemek çok heyecanlı ve sabır gerektiren bir durum sadece merak 12 haftalık gebeyim dr hiç bir cinsiyet tahmininde bulunmuyor eee ben de merakımdan sizlere tahmin sormak istedimEki Görüntüle 3405813