hiç anlamam aslında ama ilk bakışta inanılmaz kız hissettim. sağlıkla gelsin inşallah :) <3Merhaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? 12 hafta 4 gün
Merhaba nasıl belli oluyor acaba bir ipucu varmı
ErkekMerhaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? 12 hafta 4 gün
erkekBana da tahminde bulunabilir misiniz lutfennn :)
Eki Görüntüle 3267122
Erkek mi acaba…Doktor ne dediBana da tahminde bulunur musunuz rica etsem :)
Doktor bişey söylemedi şimdilik 15. Haftayı bekleyelim dediErkek mi acaba…Doktor ne dedi
Siz nasıl erkek tahmini yaptınızErkek mi acaba…Doktor ne dedi
His sadeceSiz nasıl erkek tahmini yaptınız
Yanımda yok malesef şuan teşekkür ederimHis sadecedaha küçük haftalarda bebeğin konumuna göre Ramzi teorisini biliyorum ama bu haftalarda olmuyor o daha küçük fotoğrafı var mı 6-7 haftalıkken karından ya da vajinal
acaba tahmininiz nedir 8 haftalıkHis sadecedaha küçük haftalarda bebeğin konumuna göre Ramzi teorisini biliyorum ama bu haftalarda olmuyor o daha küçük fotoğrafı var mı 6-7 haftalıkken karından ya da vajinal
Karındansa kız, vajinal ise erkekacaba tahmininiz nedir 8 haftalık
KarındanKarındansa kız, vajinal ise erkek
Buda ertesi gün çekildi karından yine buna bakarak ta tahmininiz aynımıKarındansa kız, vajinal ise erkek
Burda tam tersi canım, nasıl öyle oluyor kafam karıştıBuda ertesi gün çekildi karından yine buna bakarak ta tahmininiz aynımı
Belli olduğu zaman yazacağım buraya bir kızım var buda hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsindeBurda tam tersi canım, nasıl öyle oluyor kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?