0 0ksana Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #1 Selam annecikler çok erken ve fotoğrafta belli değil bence biliyorum ama tecrübeli ya da hisli hanımları buraya alabilir miyiz sizce cinsiyeti nedir. Birde bebeğin üzerinde beyaz birşey var plesenta mı oluyor acaba?
Selam annecikler çok erken ve fotoğrafta belli değil bence biliyorum ama tecrübeli ya da hisli hanımları buraya alabilir miyiz sizce cinsiyeti nedir. Birde bebeğin üzerinde beyaz birşey var plesenta mı oluyor acaba?
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #3 Selam canım ilk içimden kız geçti bence kız
sedagaziantep27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #4 Merhaba Hayırlı olsun . Bence o plesanta. (Beyaz olan görüntü) cinsiyete yorum yapacak olursam sadece hissiyat kız gibi geldi.
Merhaba Hayırlı olsun . Bence o plesanta. (Beyaz olan görüntü) cinsiyete yorum yapacak olursam sadece hissiyat kız gibi geldi.
0 0ksana Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #5 sedagaziantep27 .!.: Merhaba Hayırlı olsun . Bence o plesanta. (Beyaz olan görüntü) cinsiyete yorum yapacak olursam sadece hissiyat kız gibi geldi. Genişletmek için tıkla...
sedagaziantep27 .!.: Merhaba Hayırlı olsun . Bence o plesanta. (Beyaz olan görüntü) cinsiyete yorum yapacak olursam sadece hissiyat kız gibi geldi. Genişletmek için tıkla...
0 0ksana Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #7 turuncusev .!.: Selam canım ilk içimden kız geçti bence kız Genişletmek için tıkla... Yaa bana da erkek hibi geliyor çıkıntı var sanki yaklaştırınca yuksrı dogru ama hayırlısı olsun
turuncusev .!.: Selam canım ilk içimden kız geçti bence kız Genişletmek için tıkla... Yaa bana da erkek hibi geliyor çıkıntı var sanki yaklaştırınca yuksrı dogru ama hayırlısı olsun
turuncusev Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi 0ksana #8 0ksana .!.: Yaa bana da erkek hibi geliyor çıkıntı var sanki yaklaştırınca yuksrı dogru ama hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canımmm
0ksana .!.: Yaa bana da erkek hibi geliyor çıkıntı var sanki yaklaştırınca yuksrı dogru ama hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canımmm