Cinsiyet planlaması,cinsiyet belirleme,cinsiyet tahmini

Nurfacen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
47
21
88
34
Arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşımın tanıdığı bu fotoyu attı bana.Son adet tarihiniz bu günlere denk gelince cinsiyette bu şekilde oluyormuş.Tabiki inandığındam degil hiçbir bilimsellik yok ama sadece meraktan bi başlık açtım Ve arkadaşlar bu bayan çok iddialı bu takviminde.Yillarca arastirdim falan dedi.Bense gercekten cok merak ettim...Eger mümkünse son adet tarihini hatırlayanlar bebeklerinizin cinsiyeti bu takvime uyuyormu bi bakarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240126-154249_WhatsApp.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 287
Canım çok teşekkür ederim cevap verdiginn için Mahsuru yoksa sormak istiyorum ovulasyon takibiyle mi hamile kaldın

Bu konuda baya araştırmışa benziyorsunu bu eril dişil ay burcu olayı da kesin değil demi yanlış çıktı demiştiniz inşallah öyledir r

Biraz şaşırdım. Benim son tarih 9 ağustos. Ve kız bekliyoruz
Bi yerde de babanın sprem kalitesiyle ilgili olduğunu okumuştum. Kalite yüksekse kız olma olasılığı fazla diye.

Böyle şeylere takılmayın Son adet tarihim 10 ekim bütün hurafeler erkek bebek ama sonuç kız bebek Herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu arkadaş bizim ne zaman yumurtladigimizi nerden biliyor

2 Aralık - Kız

21 kız ikinciyi de buna göre mi denesem

19 temmuz kız değil erkek benim. O iddialı olan hanımefendi gelsin açıklasın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…