Cinsiyet nedir ? Tahmin eden var mı acaba 10 haftalık

Nerden anladınız acaba çok küçük biz bişey anlayamadık o çıkıntıya kordon gibi düşündük ama
Çıkıntı bana erkek dedirtti kordon olarak hiç düşünmedim
Bir de kese elips gibi olunca erkek diyorlarmış oradan düşündüm
Sağlıkla gelsin inşallah

Çıkıntı bana erkek dedirtti kordon olarak hiç düşünmedim
Bir de kese elips gibi olunca erkek diyorlarmış oradan düşündüm
Sağlıkla gelsin inşallah
Evet kese olayını bende duydum cinsiyet önemli değil aslında sağlıkla gelsin amin inşallah sadece merak bizimkisi

Evet kese olayını bende duydum cinsiyet önemli değil aslında sağlıkla gelsin amin inşallah sadece merak bizimkisi
Çok tatli heyecan ve merak
Olsa diye bekleriz olur bu defa her sey yolunda mi diye düşünürüz kalbi duyariz cinsiyet derken hopp bir bakmisiz gelmis

Ay maşallah sizinki daha yeniymiş az var aramızda Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah Nasıl geçiyor hamileliğiniz
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bugünden itibaren bol baş dönmesi bulantı ama olsun bu anı cok bekledim her şeyine razıyım
Senin nasıl inşallah sorun yoktur

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bugünden itibaren bol baş dönmesi bulantı ama olsun bu anı cok bekledim her şeyine razıyım
Senin nasıl inşallah sorun yoktur
Benim en başından beri hiç belirtim olmadı bir kez bile kusmadım bulantım çok hafif oldu geçti sadece bel ağrısı çekiyorum oda sanırım fıtık var o yüzden rahat geçiyor şükür ama sizin bulantılar başladıysa geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…