Nerden anladınız acaba
Çıkıntı bana erkek dedirtti kordon olarak hiç düşünmedimNerden anladınız acabaçok küçük biz bişey anlayamadık o çıkıntıya kordon gibi düşündük ama
Evet kese olayını bende duydum cinsiyet önemli değil aslında sağlıkla gelsin amin inşallah sadece merak bizimkisiÇıkıntı bana erkek dedirtti kordon olarak hiç düşünmedim
Bir de kese elips gibi olunca erkek diyorlarmış oradan düşündüm
Sağlıkla gelsin inşallah
Çok tatli heyecan ve merakEvet kese olayını bende duydum cinsiyet önemli değil aslında sağlıkla gelsin amin inşallah sadece merak bizimkisi
kesinlikle öyle sizinde evladınız var sanırımÇok tatli heyecan ve merak
Olsa diye bekleriz olur bu defa her sey yolunda mi diye düşünürüz kalbi duyariz cinsiyet derken hopp bir bakmisiz gelmis
Daha yeni hamileyim 6 haftalıkkesinlikle öyle sizinde evladınız var sanırım
Ay maşallah sizinki daha yeniymiş az var aramızda Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallahDaha yeni hamileyim 6 haftalık
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAy maşallah sizinki daha yeniymiş az var aramızda Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallahNasıl geçiyor hamileliğiniz
Benim en başından beri hiç belirtim olmadıAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bugünden itibaren bol baş dönmesi bulantıama olsun bu anı cok bekledim her şeyine razıyım
Senin nasıl inşallah sorun yoktur