• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet karmaşası

Masume

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
21
7
1
Merhaba yaklaşık 13 haftalık oldugunda bebegime erkek dedi doktor bugun 16+2 haftalık tabiri caizse bacak arasında ceviz buyuklukte birsey vardı doktor kızlarda da olabilir ama o cıkıntı beni de yanıltıyor yuzde 99 kız ama yuzde bir erkek de olabilir tabi öncelikle saglıklı gelsin ama şaşırmış durumdayım bu haftalarda kızlarda öyle bir cıkıntı olabilir mi pipi yoksa cıkıntı olsada kızdır diyor

Merhaba yaklaşık 13 haftalık oldugunda bebegime erkek dedi doktor bugun 16+2 haftalık tabiri caizse bacak arasında ceviz buyuklukte birsey vardı doktor kızlarda da olabilir ama o cıkıntı beni de yanıltıyor yuzde 99 kız ama yuzde bir erkek de olabilir tabi öncelikle saglıklı gelsin ama şaşırmış durumdayım bu haftalarda kızlarda öyle bir cıkıntı olabilir mi pipi yoksa cıkıntı olsada kızdır diyor
Kızlarda nasıl çıkıntı oluyormus ya yeni duydum 🤔

Bende şaskınım baya büyük bir çıkıntı görüyorum ama kız diyor çıkıntının onu yanılttıgını da söylüyor üç doktora gittim üçü de farklı seyler dedi
Enteresan 🤨 hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun 🙏

Back