• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet karmaşası .... yardım eder misiniz?

Yok canım. .. Bugün olcumlere göre 20 haftalik hamileyim... erkek dediler kız dediler bugün muayene ye gittiğimde şimdi hicbirsey diyemiyorum tamamen saklamis dedi. :) sürpriz yapacak sanırım. .. cuma günü 4 d randevum var bakalım o zaman belli olur inşallah :)
şimdi öğrenmişsindir kesin cinsiyetini ben de merak ettim valla:)

ah bir de ben ögrenebilsem bi türlü gidemedim doktora yogunluktan
ilk çocuğun sanırım:) öğrenirsin canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..benim oğlum daha 22 aylık ve hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu 8 haftalıkken öğrendim 25 haftalık olduk çok şükür:) bu da kızmış 16 haftada öğrendik..

ilk çocuğun sanırım:) öğrenirsin canım allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..benim oğlum daha 22 aylık ve hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu 8 haftalıkken öğrendim 25 haftalık olduk çok şükür:) bu da kızmış 16 haftada öğrendik..
İlk bebeğim aynen canım. aslında üst üste olması cok guzel bebişlerin aynı anda buyür giderler ne guzel.. rabbım sağlıkla kucagına almayınasip etsin

İlk bebeğim aynen canım. aslında üst üste olması cok guzel bebişlerin aynı anda buyür giderler ne guzel.. rabbım sağlıkla kucagına almayınasip etsin
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kurtuluruz :) evet herkes en iyisini yaptın araya zaman girince insan tekrar göze alamıyor falan dediler..biraz zor olacak ama hayırlısı canım

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kurtuluruz :) evet herkes en iyisini yaptın araya zaman girince insan tekrar göze alamıyor falan dediler..biraz zor olacak ama hayırlısı canım
İyi olmuş iyii zor olmazz rabbıme şükret en guzel sekilde bence böle olması ..

Kizimda 16. Haftada kiz dedi drum kizim oldu.. bu gebeligimdede 13. Haftada % 100 erkek dedi drum hala erkek yani :)

Benim 12 haftamda erkege benzio dedi dr 1e haftamdayim bugun doktora gittim net erkek dedi..millete soylesesmi soylemesemi bilemedim..cinsiyet degisirmi acaba???

Back