Ikinci ler Nazlı oluyor galiba :) bir an önce göstersinler artik ya :) rüşvet teklif ediyorum bi paket çikolata yicem gisterirsen diye ama orali olmuyorBen kzıma 3 aylık hamileyken doktorum kız dedi ve kızım oldu
Bu hamileliğimde malesef bebeğim cinsiyetini göstermiyor.
Bir hafta sonra tekrar gideceğim bakalım neolacak
Aslında öğrenme hevesimde yok,sağlıklı olsunda
Ama içimden erkek geliyor,kızım ismini dahi buldu
Tabiki rabbim sağlıklı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun da. .. ama su merak yok mu :) bak şimdi doguma kadar deme ya vallahi :)Allah sagklikli hayirli evlat versin insalalh
az daha sabredin,en kotu ihtimal doguma ogrenirsiniz : )
ciddiyim, doguma kadar belirsiziligini koruayn bebk duydum ben
Ay ne denemedin diye sorsana :) ama o yüzük falıni beceremedim sanırım. .. hiç donmuyor bende :)Saçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
Tabi er yada gec gösterir
Bizde de yüzük le denedilerr erkek dendş doktorumda erkek gibi görünüyor ama emin değilim dedi 13. Haftada gittiğimde şimdi haftaya kontrolum var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlardaSaçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
İns. Cnm sağlıklı mutluca kucağınıza alın ins. Ve olmayanada nasp etsn ins..Bizde de yüzük le denedilerr erkek dendş doktorumda erkek gibi görünüyor ama emin değilim dedi 13. Haftada gittiğimde şimdi haftaya kontrolum var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda
Inşallah belli olmuştur. .. ama cevaba göre sakın sartlandirmayin kendinizi :) girmeden önce çikolata ye kesin... kıpır kıpır oluyorlar :)Bende 12, haftanin sonlarina dogru gidicem ikili tarama icin qcaba belli olmismudur cok merak ediyorm
Ewet kesinlikle cikolata aklimda :)Inşallah belli olmuştur. .. ama cevaba göre sakın sartlandirmayin kendinizi :) girmeden önce çikolata ye kesin... kıpır kıpır oluyorlar :)
Belli olmadımı hala cinsiyeti :)Inşallah belli olmuştur. .. ama cevaba göre sakın sartlandirmayin kendinizi :) girmeden önce çikolata ye kesin... kıpır kıpır oluyorlar :)
Yok canım. .. Bugün olcumlere göre 20 haftalik hamileyim... erkek dediler kız dediler bugün muayene ye gittiğimde şimdi hicbirsey diyemiyorum tamamen saklamis dedi. :) sürpriz yapacak sanırım. .. cuma günü 4 d randevum var bakalım o zaman belli olur inşallah :)Belli olmadımı hala cinsiyeti :)
o nasıl yapılıyor??Saçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
Konilarımda var cnm bak.o nasıl yapılıyor??
Yüzük falı nasıl oluyor cnmSaçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?