• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet karmaşası .... yardım eder misiniz?

civcivcix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
417
272
158
Merhaba anne adayları ... benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde gayet 13. Haftada gittim oğlumun cinsiyetini şüphesiz öğrendim. ... Bu gebeligim maalesef öyle olmadı... 12. Hafta da ikili testte erkeğe benziyor dendi. 15. Hafta da tam göstermiyor ama su kordon degilse pipi dendi... 17. Hafta da yine tam göstermiyor ama cikinti göremedim sanırım kız dendi... rabbim biliyor önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da .... ama hep içimden kız geçti. Hatta erkek dediği zamanlarda bile... benim gibi olay yaşayan oldu mu? Cinsiyet leri kesinleşti mi? Yasadiklarinizu paylaşır mısınız? Simdiden Teşekkürler. ...

Ben kzıma 3 aylık hamileyken doktorum kız dedi ve kızım oldu
Bu hamileliğimde malesef bebeğim cinsiyetini göstermiyor.
Bir hafta sonra tekrar gideceğim bakalım neolacak
Aslında öğrenme hevesimde yok,sağlıklı olsunda
Ama içimden erkek geliyor,kızım ismini dahi buldu :KK59:

Ben kzıma 3 aylık hamileyken doktorum kız dedi ve kızım oldu
Bu hamileliğimde malesef bebeğim cinsiyetini göstermiyor.
Bir hafta sonra tekrar gideceğim bakalım neolacak
Aslında öğrenme hevesimde yok,sağlıklı olsunda
Ama içimden erkek geliyor,kızım ismini dahi buldu :KK59:
Ikinci ler Nazlı oluyor galiba :) bir an önce göstersinler artik ya :) rüşvet teklif ediyorum bi paket çikolata yicem gisterirsen diye ama orali olmuyor ;)

Allah sagklikli hayirli evlat versin insalalh
az daha sabredin,en kotu ihtimal doguma ogrenirsiniz : )
ciddiyim, doguma kadar belirsiziligini koruayn bebk duydum ben :D
Tabiki rabbim sağlıklı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun da. .. ama su merak yok mu :) bak şimdi doguma kadar deme ya vallahi :)

Saçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
Tabi er yada gec gösterir

Ayrintili ultrasonda doktor ne tahmin ediyosa dogru cikiyor bana erkek sanirim demisti erkek diye devam etti. Icimden cok kiz geciyordu acaba yanildimi diye cok sordum doktora ama al sana pipi dedi. Saglikli olsunlarda ne olursa olsun:KK36:

Saçma gelcek ama yüzük falıyla tahmın ediliyo. Deneyin eğlencesine kime denediysek doğru cıktı.:)
Tabi er yada gec gösterir
Bizde de yüzük le denedilerr erkek dendş doktorumda erkek gibi görünüyor ama emin değilim dedi 13. Haftada gittiğimde şimdi haftaya kontrolum var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda ☺️☺️

Bizde de yüzük le denedilerr erkek dendş doktorumda erkek gibi görünüyor ama emin değilim dedi 13. Haftada gittiğimde şimdi haftaya kontrolum var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda ☺️☺️
İns. Cnm sağlıklı mutluca kucağınıza alın ins. Ve olmayanada nasp etsn ins..

Bende 12, haftanin sonlarina dogru gidicem ikili tarama icin qcaba belli olmismudur cok merak ediyorm

Bende 12, haftanin sonlarina dogru gidicem ikili tarama icin qcaba belli olmismudur cok merak ediyorm
Inşallah belli olmuştur. .. ama cevaba göre sakın sartlandirmayin kendinizi :) girmeden önce çikolata ye kesin... kıpır kıpır oluyorlar :)

Bana 12. Haftada kiza benzettim dedi ama yanilma payim yuksek dedi dr bilmiom suan meraktan catlamak uzereyim 13 haftaya girdim 4 boyutluya gitsem gorurmuyum kiiii cjnsiyetinii

Belli olmadımı hala cinsiyeti :)
Yok canım. .. Bugün olcumlere göre 20 haftalik hamileyim... erkek dediler kız dediler bugün muayene ye gittiğimde şimdi hicbirsey diyemiyorum tamamen saklamis dedi. :) sürpriz yapacak sanırım. .. cuma günü 4 d randevum var bakalım o zaman belli olur inşallah :)

Back