Merhababayanlar. 11 haftalikken devlet hastanesine tahlil için gittiğimde erkek bir doktor bebeğime baktı ben sormadan yüzde 90 kız dedi. Benim ilk cocugum olduğu için kız erkek fark etmez zaten. Ama doktor böyle kız olma ihtimali çok yüksek falan deyince ister istemez kız diye benimsemeye başladım. Annemle kız isimleri kız kiyafetlerini falan konuşuyorduk. Rüyalarıma bile kiz bebekler giriyordu. Böyle saçlarını söyle toplarımkekler falan yapıyordum hayallerimde. Eşim en başta erkekten yana olmasına rağmen toka bile aldı hatta. Dün kendi doktoruma muayaneye gittik. Ve bebeğin yüzde 100 erkek olduğunu gördük. Sağlığı da yerindeydi çok şükür. Benim için erkek veya kız farketmiyordu zaten ama i doktor başta böyle konuşunca çok benimsedim erkek olacağını öğrenince de şaşırdım ve afalladim. Doktorların cinsel organını görmeden böyle yargılara varmalari hiç doğru değil. Kesinlikle cinsiyeti gormeden doktorlara inanmayin. Şu an oğlumu tabi ki çok seviyorum Allah onu bana nasip ettiği için çok mutluyum. Ama biraz afalladim sanırım benle aynı duyguyu yaşamış olan var mı acaba.
11 hafta cinsiyeti öğrenmek için çok erken zaten,
Dr yanlış tahminde bulunmuş, olur böyle şeyler
Sen yine sonunda %100erkek cevabını almışsın 20. Haftaları geçtiği halde cinsiyetini öğrenemeyenler var tatlım :)
Bizim de daha cinsiyeti belli olmadan tüm tanıyanlar kız olacak diye iddaya girdi hatta eşimin tarafı deli gb kız istiyordu erkek olduğunu öğrenince herkes şokk :))
11 hafta cinsiyeti öğrenmek için çok erken zaten,
Dr yanlış tahminde bulunmuş, olur böyle şeyler
Sen yine sonunda %100erkek cevabını almışsın 20. Haftaları geçtiği halde cinsiyetini öğrenemeyenler var tatlım :)
Bizim de daha cinsiyeti belli olmadan tüm tanıyanlar kız olacak diye iddaya girdi hatta eşimin tarafı deli gb kız istiyordu erkek olduğunu öğrenince herkes şokk :))
Erken değil mi diye sordum doktora erken evet ama kız olma ihtimali çok yüksek deyince ister istemez benimsiyorsun dediğin doğru en azından hicbirsey almamistim daha şimdi erkek annesi olmanın tadıni çıkarmam lazım
11inci hafta zaten cok erken ben 22. haftaydi galibe net ogrenebildim. Bana da ilk %70 erkek demislerdi 13.hafta civarinda sonra %90 kiz oldu 16. haftada ama bi turlu %100 belli olmuodu benim icime kiz olacagi doguyodu ama sartlamakta istememistim kendimi simdi kiz olacagi ayrintili taramadan sonra kesinlesti. Yani bana kalirsa tecrubeyle sabit 20. haftadan once soylenen tahminlere inanmamakta fayda var gibime gelio.
benimde ayni durum olmustu sanirim 12. haftada yuzde 90 erkek dediler ayni senin gibi isimlere kiyafetlere falan bakiyoduk ki ilerleyen haftalarda kesin kız oldugunu ogrendik benimde ilk bebegim cinsiyet hic ama hic onemli degildi ama insan biseye kendini sartlayinca onun afallamasi oluyo ister istemez.simdi 26 gunluk cok tatli bi kizim var masallah.darisi basina insallah cnm.
Hamileligin hayirli olsun canim. Ben bu doktorları anlamıyorum ne acelen var daha 11 haftalıkken cinsiyet tahminlerinde bulunup insanın kafasını karistiriyorsun. Ben yurt dışında yaşıyorum burada cinsiyeti 20.hafta ayrıntılı USG de soyluyorlar , yanılma payı olup kafa karışıklığına yol açmamak için. Sen yinede biraz bekle 19-20 de kesinleşir o, allah sağlık versin.
Merhababayanlar. 11 haftalikken devlet hastanesine tahlil için gittiğimde erkek bir doktor bebeğime baktı ben sormadan yüzde 90 kız dedi. Benim ilk cocugum olduğu için kız erkek fark etmez zaten. Ama doktor böyle kız olma ihtimali çok yüksek falan deyince ister istemez kız diye benimsemeye başladım. Annemle kız isimleri kız kiyafetlerini falan konuşuyorduk. Rüyalarıma bile kiz bebekler giriyordu. Böyle saçlarını söyle toplarımkekler falan yapıyordum hayallerimde. Eşim en başta erkekten yana olmasına rağmen toka bile aldı hatta. Dün kendi doktoruma muayaneye gittik. Ve bebeğin yüzde 100 erkek olduğunu gördük. Sağlığı da yerindeydi çok şükür. Benim için erkek veya kız farketmiyordu zaten ama i doktor başta böyle konuşunca çok benimsedim erkek olacağını öğrenince de şaşırdım ve afalladim. Doktorların cinsel organını görmeden böyle yargılara varmalari hiç doğru değil. Kesinlikle cinsiyeti gormeden doktorlara inanmayin. Şu an oğlumu tabi ki çok seviyorum Allah onu bana nasip ettiği için çok mutluyum. Ama biraz afalladim sanırım benle aynı duyguyu yaşamış olan var mı acaba.
Benimsemen cok güzel dün bi arkadas burda kiz olcagi icin agladigini yazmis.
Ilk cocuk rabbim verdigi icin bile sükür etmeliyiz olmayanlarda var ama karmasiklik insani meraklandiriyo haklisin 20.den önce emin olma istersen.
Benm ikk hamilelgmde 15 haftada %99erkek dedi 18 haftada %100 kiza cevirdi kafam kariisnca baska doktra gttim %80 erkek dedi ayrintli ultrsnda kesinlesti erkek oldgu .ve oglusum oldu :))
SUANki hamileligmdede 12 haftda ben sormadn erkek dedi hatta ay kiz olsaydi keske buda dedim ama bdha hic degsmedi 35+4 um suan hala erkek :))(