- 20 Temmuz 2014
- 332
- 257
- 73
- 34
Merhababayanlar. 11 haftalikken devlet hastanesine tahlil için gittiğimde erkek bir doktor bebeğime baktı ben sormadan yüzde 90 kız dedi. Benim ilk cocugum olduğu için kız erkek fark etmez zaten. Ama doktor böyle kız olma ihtimali çok yüksek falan deyince ister istemez kız diye benimsemeye başladım. Annemle kız isimleri kız kiyafetlerini falan konuşuyorduk. Rüyalarıma bile kiz bebekler giriyordu. Böyle saçlarını söyle toplarımkekler falan yapıyordum hayallerimde. Eşim en başta erkekten yana olmasına rağmen toka bile aldı hatta. Dün kendi doktoruma muayaneye gittik. Ve bebeğin yüzde 100 erkek olduğunu gördük. Sağlığı da yerindeydi çok şükür. Benim için erkek veya kız farketmiyordu zaten ama i doktor başta böyle konuşunca çok benimsedim erkek olacağını öğrenince de şaşırdım ve afalladim. Doktorların cinsel organını görmeden böyle yargılara varmalari hiç doğru değil. Kesinlikle cinsiyeti gormeden doktorlara inanmayin. Şu an oğlumu tabi ki çok seviyorum Allah onu bana nasip ettiği için çok mutluyum. Ama biraz afalladim sanırım benle aynı duyguyu yaşamış olan var mı acaba.