Merhaba Arkadaşlar,
17 haftalık hamileyim ve geçen hafta itibariyle cinsiyeti öğrenmiş bulunmaktayım. sizlere de bir yardımı olur diye teorileri ve çıkan sonucu paylaşmak istedim. bendeki belirtiler ve teoriler şu şekildeydi.
Henüz hamileliğimi bile bilmezken kasık ağrım hep sol tarafımdan oldu...Kız
Bilginiz var mı bilmiyorum ama sol göz kapağı üstünde ters v olursa kız olur diye bir şey okumuştum ve evet bende ters v vardı... Kız
Çin Takvimi...Kız
Rus Takvimi...Kız
Japon Takvimi... Kız
Maya Takvimi... Kız
Hücre Yenilenmesi... Kız
Yumurtlama tarihinden önce ilişki... Kız
Ramzi Teorisi... Kız
Nub Teorisi... Kız
Kese şekli yuvarlak... Kız
Yeni hamileyken. yani henüz bilmezken rüyamda kız çocuğu emzirdim. hatta ismine de iki tane olacak diyordum. bunun anlamı nedir tam olarak bilemiyorum.
Sonuç tabi ki ERKEK...
Yani kısacası arkadaşlar bütün teoriler çöp oldu diyebilirim. sanırım inanmak çokta doğru değil gibi geldi.
17 haftalık hamileyim ve geçen hafta itibariyle cinsiyeti öğrenmiş bulunmaktayım. sizlere de bir yardımı olur diye teorileri ve çıkan sonucu paylaşmak istedim. bendeki belirtiler ve teoriler şu şekildeydi.
Henüz hamileliğimi bile bilmezken kasık ağrım hep sol tarafımdan oldu...Kız
Bilginiz var mı bilmiyorum ama sol göz kapağı üstünde ters v olursa kız olur diye bir şey okumuştum ve evet bende ters v vardı... Kız
Çin Takvimi...Kız
Rus Takvimi...Kız
Japon Takvimi... Kız
Maya Takvimi... Kız
Hücre Yenilenmesi... Kız
Yumurtlama tarihinden önce ilişki... Kız
Ramzi Teorisi... Kız
Nub Teorisi... Kız
Kese şekli yuvarlak... Kız
Yeni hamileyken. yani henüz bilmezken rüyamda kız çocuğu emzirdim. hatta ismine de iki tane olacak diyordum. bunun anlamı nedir tam olarak bilemiyorum.
Sonuç tabi ki ERKEK...
Yani kısacası arkadaşlar bütün teoriler çöp oldu diyebilirim. sanırım inanmak çokta doğru değil gibi geldi.