Cinsiyet eksi mi tatli mi 😉

Deli gibi uykum oluyor, inanılmaz ekşi ve tuzlu şeyler yiyorum. Tatlı için eskiden ağlayan ben ağzıma tatlı bile sürmüyorum. Şuan 21. Haftama giricem bide iç yanmalarım başladı hep soğuk bişiler yemek istiyorum yoğurt, ayran falan. Birde midem çok bulandı ve hala bulanıyor her sabah kusuyorum.Nasip olursa kızım olucak :)

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah prensesi

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah prensesi
Kız çocuğu olanın erkek istemesi erkek çocuğu olanın kız istemesi kadar doğal bir şey yok bu hayatta. Lütfen böyle yorum yapanlar için kendinizi üzüp bebeğinizi sıkmayın . Cinsiyetiniz belli oldu mu?

Ben hiç inanmıyorum artık bunlara kalçalarım genişledi, yüzüm sivilce doldu güzelliğim gitti hep ekşi tuzlu yedim herkes kesin kız dedi ama pipili çıktı bizimki

Merhaba kesinlikle başkaların dediklerini takmayın gayet normal kızınız olup erkek dilediğiniz nedense erkek isteği olanlar hep linclenio tuaf Bnmde kızım var simdi oğluma hamileyim bnde sizin gibi eksik tuzlu yedim çikolatadan tiksindim kızlar uyku yaparmış öyle dıo büyüklerimiz bnde kızımda onu yaşamıştım, hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah ❤

Merhaba bende aynı durumdayım öncelikle Allah analı babalı sağlık bütütmek nasip etsin. Cinsiyeti öğrendiniz mi

Ben Yedim ekşiyi çıkardım hakkıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…