- 30 Ocak 2023
- 34
- 6
- 1
- Konu Sahibi gmzkrkmzkz
-
Bencede kalp atışıyla ilgisi yok bide göstermiyor diye kız olmayabiliyor ben cok gördüm burda erkek olupta göstermeyen uygun pozisyonda degildir devlet bide cok ugraşmıyor özelmiydi sizin16.hafta 177 atıyordu hatta sordum kız olabılır mı hem göstermiyor hemde kalp atisi hızlı ondadinda yok alakası dedı tekrar gelırsın dedı
Evet özele gıttım aslında. Saglıklı olsunda ama cinsiyet ıcın kutlama yapmak istiyordum ogrenmedm bır turlu yaaBencede kalp atışıyla ilgisi yok bide göstermiyor diye kız olmayabiliyor ben cok gördüm burda erkek olupta göstermeyen uygun pozisyonda degildir devlet bide cok ugraşmıyor özelmiydi sizin
Bende şuan bi kararsızlığa düştüm 16 da beli olmuyor tam dediniz benim 12+6 da kız dediEvet özele gıttım aslında. Saglıklı olsunda ama cinsiyet ıcın kutlama yapmak istiyordum ogrenmedm bır turlu yaa
İŞ arkadasım gecen yıl kız dedıler parti yaptık. Baska yere tayini cıktı bir baktık sayfasına dogumda erkek cıktıBende şuan bi kararsızlığa düştüm 16 da beli olmuyor tam dediniz benim 12+6 da kız dedi
Allah gönlüne göre versin canım benimde ilk bebegim erkek kız farketmez tabi ama gönlümden hep erkek geciyor benimdeİŞ arkadasım gecen yıl kız dedıler parti yaptık. Baska yere tayini cıktı bir baktık sayfasına dogumda erkek cıktıbence 20 haftaya kadar vaktı var. Benim ilk bebegım cok ama cok heyecanlıyım kızım olsun ıstyrm cunku sagım solum erkek ya bır ondanda degul cok başka sevıyrz hele ki esım kız aşığııı
Tabıkı cok anlamam canım ama nub kız gıbı ama kafa ve durusu erkek anlamadım vala kararsız kaldımBana da tahminde bulunur musunuzbirinde 8 haftalık diğerinde 12 haftalık
Bakarmısınız bana da rica etsemUltrason resmini atarsanız bakabiliriz
Nubu net ayırt edemedim maalesef diğer arkadaşlar baksınBakarmısınız bana da rica etsem
Teşekkür ediyorumNubu net ayırt edemedim maalesef diğer arkadaşlar baksın
Amin çok teşekkür ederimTabıkı cok anlamam canım ama nub kız gıbı ama kafa ve durusu erkek anlamadım vala kararsız kaldımsaglıkla alın kucagınıza inşallahhhh
Bu foto aynısı bende de var hep sırtı dönük dü oğlumun 24 haftalık Ken doktor erkek demiştiBenimde böyle arkası dönüktü normalde 12+ 6 yım son adetime göre ama doktorda 13+6 görünüyor kıza benziyor dedi bakalım kendi tarihime göre 16 da bidaha giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?