- Konu Sahibi gmzkrkmzkz
-
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yaa bencede erkek gıbıBenimde böyle arkası dönüktü normalde 12+ 6 yım son adetime göre ama doktorda 13+6 görünüyor kıza benziyor dedi bakalım kendi tarihime göre 16 da bidaha giderim
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yaa bencedeBenimde böyle arkası dönüktü normalde 12+ 6 yım son adetime göre ama doktorda 13+6 görünüyor kıza benziyor dedi bakalım kendi tarihime göre 16 da bidaha giderim
Ya tskr ederım ıste gosterme dı o zmaanda bekleyelim bugun dedı bır daha kı kontrole dedı16 da bile net olmayabiliyor demekki bende bekliyorum o zaman her ihtimale karşı :) bu arada hayırlı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah
Kaç haftalık?Bır de bunlara bakar msnz yaa vala artık alısverıs yapasım var
İnstegramda bi tahmin sayfasına attım onlarda kız dedi bakalım benimde içime erkek doğuyordu bekliyorum artık heyecanlaAllah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yaa bencede erkek gıbı
Ramzi teorisine göre erkek
İyice meraklandım şimdi teşekkür Ederim yorumunuz için :)Ramzi teorisine göre erkek
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşaAllahİyice meraklandım şimdi teşekkür Ederim yorumunuz için :)
Amin inşallah sizin var mı bebişGönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşaAllah
Ben de suan ikinciye hamileyim, cinsiyeti bu hafta veya haftaya gittigimde ögrenirim insaAllahAmin inşallah sizin var mı bebiş
Hayırlı olsun kaçıncı haftanız ve ne hissediyorsunuzBen de suan ikinciye hamileyim, cinsiyeti bu hafta veya haftaya gittigimde ögrenirim insaAllah
Sağolun, 16. haftamdayım, ilk zamanlar erkek şimdi kız hissediyorum. Doktorum 13. haftada erkek demişti hızlıca bakıp, birdahaki geldiğinde bakarım dedi. Bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsinler deHayırlı olsun kaçıncı haftanız ve ne hissediyorsunuz
Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberleriniz yazınSağolun, 16. haftamdayım, ilk zamanlar erkek şimdi kız hissediyorum. Doktorum 13. haftada erkek demişti hızlıca bakıp, birdahaki geldiğinde bakarım dedi. Bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsinler de
Siz de lütfenHayırlısı olsun şimdiden güzel haberleriniz yazın
Size de iyi akşamlarYazıcam kesinlikle iyi akşamlar :)
Kaçıncı haftada şuan bende 13 haftalıkken gititğimde dinletmediKalp atışının cinsiyetle alakası var mıdır. Kızlar dün özele gıttım açmadı gene bısey demedı doktor yaa
16.hafta 177 atıyordu hatta sordum kız olabılır mı hem göstermiyor hemde kalp atisi hızlı ondadinda yok alakası dedı tekrar gelırsın dedıKaçıncı haftada şuan bende 13 haftalıkken gititğimde dinletmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?