Cinsiyet değişti mi ?

Benimde böyle arkası dönüktü normalde 12+ 6 yım son adetime göre ama doktorda 13+6 görünüyor kıza benziyor dedi bakalım kendi tarihime göre 16 da bidaha giderim
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin yaa bencede
16 da bile net olmayabiliyor demekki bende bekliyorum o zaman her ihtimale karşı :) bu arada hayırlı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah
Ya tskr ederım ıste gosterme dı o zmaanda bekleyelim bugun dedı bır daha kı kontrole dedı

Bır de bunlara bakar msnz yaa vala artık alısverıs yapasım var

Eklentiler

• IMG_20230322_211722.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20230320_132538.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlı olsun kaçıncı haftanız ve ne hissediyorsunuz
Sağolun, 16. haftamdayım, ilk zamanlar erkek şimdi kız hissediyorum. Doktorum 13. haftada erkek demişti hızlıca bakıp, birdahaki geldiğinde bakarım dedi. Bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsinler de

Sağolun, 16. haftamdayım, ilk zamanlar erkek şimdi kız hissediyorum. Doktorum 13. haftada erkek demişti hızlıca bakıp, birdahaki geldiğinde bakarım dedi. Bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsinler de
Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberleriniz yazın

Bugun gene gıttık gosterme dı yaaa ama kız gıbıde dıyemem dedı

Eklentiler

• IMG_20230322_211722.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 89
Kalp atışının cinsiyetle alakası var mıdır. Kızlar dün özele gıttım açmadı gene bısey demedı doktor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…