Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet belli olur mu
- Konu Sahibi Sfye123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet cinsiyet ne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Bazı doktorlar yapıyor bu haftalarda tahmin. Ama sonra değişme ihtimali çok yüksek. Yani tam yüzde yüz demiyorlar. Benim tavsiyem 1 ay bekleyip 16-17. haftalarda cinsiyet öğrenin. Daha net olsunSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum bide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
Çok teşekkür ederim ister istemez merak ettim ama emin olmadan söylemesini istemiyorum belki öğrenen olmuştur diye merak ettimBazı doktorlar yapıyor bu haftalarda tahmin. Ama sonra değişme ihtimali çok yüksek. Yani tam yüzde yüz demiyorlar. Benim tavsiyem 1 ay bekleyip 16-17. haftalarda cinsiyet öğrenin. Daha net olsun
Neden kimse cevap vermiyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok muBilgisi olan kimse yok mu neden kimse cevap vermiyor
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Erkekse görür yüksek ihtimal. Bizim 13 te söylemiştiÇok teşekkür ederim ister istemez merak ettim ama emin olmadan söylemesini istemiyorum belki öğrenen olmuştur diye merak ettim
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Erkek bence canım. Ben 12+0da öğrendim. Gösterirse + doktorun tecrübeliyse + ultrasonu güzelse söyleyebilirSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum bide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin de önemli olan o ama insan merak ediyorErkek bence canım. Ben 12+0da öğrendim. Gösterirse + doktorun tecrübeliyse + ultrasonu güzelse söyleyebilir
Cok teşekkür ederim bakalım bu gün gidince kısmetse öğrenirimErkekse görür yüksek ihtimal. Bizim 13 te söylemişti
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Öğrenebildiniz miCok teşekkür ederim bakalım bu gün gidince kısmetse öğrenirim
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
%90 erkek dediÖğrenebildiniz mi
Çok teşekkür ederim %90 erkek dedi doktorum değişmez sanırımErkeğe benziyor
%90 erkek dedi doktorum pazartesi ama değişmez sanirimErkeğe benziyor bence
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Kaç haftalık şu anda erkeksen pek döneceğini sanmıyorum%90 erkek dedi doktorum pazartesi ama değişmez sanirim
13+2 olduk 10 gün sonra tekrar bakar sanırım kontroldeKaç haftalık şu anda erkeksen pek döneceğini sanmıyorum
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Hadi hayırlı olsun%90 erkek dedi
- 20 Ekim 2009
- 4.428
- 4.933
- 723
13. Haftanın içinde kontrole gittiğimde dontor gördü banada gösterdi hatta öncesinde nipt test ile öğrenmiştik biz aslında cinsiyeti kesindi ama 13. Haftada direk erkek olduğu görüldüSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum bide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz