Doğuma Hazırlık Cinsiyet belirsizliği........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ensglsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
19
5
34
17+3 günlük hamileyim ama minik mucizem inatla göstermiyor cinsiyetini.Tabi ki kız erkek hic onemli degil hayirli saglikli olsun yeter ama yinede aşırı bir heyecan var icimde persembe gunu tekrar gidecem hadi hayirlisi nazli melegim

benim yengem ilk çocuğunu altıncı ayda öğrenmiş, göstermemiş bir türlü ama 6.aydan sonra göstermiş, kızlar genelde öyle oluyormuş :)

Ay çok sabırsızlanıyorum inşallah bu sefer gösterir hayırlısı artık beklemekten başka bi çarem yok malesef

Ben 18 haftada ogrenmistim ilk bebegimin kiz olacagini :)

kız kardesıme 6 ay boyunca erkek dedıler , erkek kardesıme de 7. ayına kadar kız dedıler :) bızım aılede genetık hep ters cıkması :) bı de annemı dusun hamılelıgının yarısı bı cınsıyetı benımsemekle dıger yarısı dıger cınsıyetı benımsemekle gecmıs :) neselen bıraz dıye anlatayım dedım :)
kızlar utangac olur gostermez derler cevremde cok oldu oylesı. Insallah sag saglım gonlunuze gore verır yaradan.

Amin insallah :) tek dilegim saglikla kucagima almak cinsiyetin pekte onemi yok sadece merak :)) celiskili olmasida kotu ya kizmi erkekmi belirsiz ayy dusundumde cok zor

valla bebege cok uzak olan ben bugun bı sıtede gordugum yenı dogmus ıkızlere hayran hayran baktım :) hatta kendımı Allah'ım hayırlı zamanda nolur saglıklı ıkız ver dıe dua ederken bıle buldum.
yapsak mı kı acaba dıe saatlerdır dusunuyorum :)
heyecanını tahmın edebılıyorum dıyebılırım Sag Saglım kucagına alırsın ıns arkadasım.

Amin canım benim sagol.Dünyanın en güzel duygusu.Kesinlikle Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın.Bence ertelemeyin

4.5 yaşında bir kızım var 17.haftada kız demişler di Şimdi yine hamileyim. 13.haftamda doktor erkek olabileceğini söyledi heyecanlandım açıkçası çünkü kız gibi hissediyordum Allah herkese önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Fark etmez yine deBir dahaki ayı heyecanla bekliyorum

Belli oldu kızmış Allahim saglikla kucagima almak nasip etsin onemli olan oydu sadec merak iste :))

Banada 2 hafta önce erkek dediler. Hatta pazartesi günü yine erkeğe benziyor dedi dr. cuma günü kontrole gel dedi. Bugün %90 kız dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…