Evet bunu düşünüyorum bende hatta konuşamadığımız için yazdım . Sevmiyor olabilirsin soğumuş olabilirsin yada artık beni istemiyor olabilirsin diye dürüstçe söyle bende bir beklenti içinde olmayım deyim. Ne alakası var diyor kurduğu cümleler kaçış cümleleri kısa kısa.ilişki zaten önsevişmesi olduğu için canım acıyor şimdilerde onu bahane ediyor sen yapamıyorsun ki diyor bana.cinselliği mi istemiyor sizi mi istemiyor bunu bilemeyiz. Önce sebebini keşfetmeniz gerek
Sorun sadece cinsellik olduğu için ömrümü geçirebilirim. Çok şey yaşadık atlattık. Ya bu durumu kabul edicem yada üzülüp durucam. Ama kabullenemiyorum.konuştuğumda “sen yapamıyorsun, sen istemiyorsun , senin canın acıyor” diyor. Kaç kez ilişkiye direk başlanmaz dedim yok değişmiyor. Doğal olarak canım acıyor. Öpüp koklamak yok. Elle direk dokunmakda insana zevk vermiyor. Ben dokunuyorum uyuyakalıyor bunlar son 2 yılda olan şeyler. Daha öncede isteksizdi ama başladığımızda mutlu sonla bitiyordu.Normalde erkekler cok ister 2 gunde bir. Esinin 10 gunde bir istemesi saglikli degil. Bence bu konuda mutsuzsan ciddi ciddi ya konus yada dusun oyle bir esle bir omur gecirmek istiyormusun diye bu sana kalmis bisey artik.
İş durumu nasıl eşinizin yada stresli bir hayatımı var?10 yıllık evliyiz. Yıllardır ne yaparsam yapayım çok istekli olmayan hatta bahanelerle bunu benim üstüme atan bir adamla evliyim.
macun bile aldım haberi olmadan yedirdim. Çocuk olsun diye de macunlar yedirdiğim için onlardan zannetti hep.Onu bile yerdi uyumaya giderdi.Nurialço gibi hissettim kendimi baktım fayda yok bıraktım.giyindim olmadı ,soyundum olmadı.aklına gelmem haftada 1 yada 10 günde 1di. İlişki olmasa da olur ama cinsellikle ilgili konu bile yok aramızda,dokunuş yok.hatta bikaç kez izinli olduğu sabahlar benden önce kalkıp oyun oynamaya başka odaya geçmelere başladı uyardım.düzeldi.
bu konuyu konuştuğumuzda ben hep hazırım sen de sıkıntı deyip kendini aklıyor..cinsellikten soğuyan adam düzelir mi?? birden soğumadı tabi zamanla sayılar düştü ve şimdi gün içinde dokunduğumda bile hissiz. Geç uyuyan çocuğumuzu bahane ediyordu kızımız bazen babaannesine gidiyor kalıyor o zaman bile aklına gelmiyor..
Oral seksine de mi karşılık vermiyor?Sorun sadece cinsellik olduğu için ömrümü geçirebilirim. Çok şey yaşadık atlattık. Ya bu durumu kabul edicem yada üzülüp durucam. Ama kabullenemiyorum.konuştuğumda “sen yapamıyorsun, sen istemiyorsun , senin canın acıyor” diyor. Kaç kez ilişkiye direk başlanmaz dedim yok değişmiyor. Doğal olarak canım acıyor. Öpüp koklamak yok. Elle direk dokunmakda insana zevk vermiyor. Ben dokunuyorum uyuyakalıyor bunlar son 2 yılda olan şeyler. Daha öncede isteksizdi ama başladığımızda mutlu sonla bitiyordu.
Ek iş yapıyor. İki işini de seviyor. Çok yorulacağı bir işi yok. Sadece cinsellik aklına gelmiyor.eve gelir yemek yer uzanır ,elinden o telefon düşmez. Sonra hadi yatalım der .yastığa kafasını koyar koymaz uyur..İş durumu nasıl eşinizin yada stresli bir hayatımı var?
Sıkıntı başlayana kadar aslında . Aklına düştükten sonra yani başladığımızda ikimizde memnunuz.Eşinin problemi var mı birlikte olduğunuzda erken boşalma gibi ? Ya da çok geç boşalma gibi ?
10 senelik evliyiz. Çoğu zaman haftada 1 . En fazla nadiren 2 olurdu. Şimdi hamileyken 10 günde 1 falan.Hamileymişsiniz bunun psikolojisiyle de olabilir
Ben istenmeyen kadın olarak hissettiğim için kendimi hiç istekli davranmıyorum artık.Oral seksine de mi karşılık vermiyor?
Eşiniz iki işte çalışıyorsa ne olursa olsun yorucu bir hayatı vardır ve illaki stresi vardır. Eşinize emin olabilirsinizki ne macun ne ilaç fayda etmez. Ayrıca sizin genel yaşantınızdaki davranışlarınızda eşinizi sex'ten uzaklaştırıyor olabilir. Ona kızgın davranmanız yada evin stresini ona yansıtmanız.Ek iş yapıyor. İki işini de seviyor. Çok yorulacağı bir işi yok. Sadece cinsellik aklına gelmiyor.eve gelir yemek yer uzanır ,elinden o telefon düşmez. Sonra hadi yatalım der .yastığa kafasını koyar koymaz uyur..
Marttan beri iki işte çalışıyor ama hatta biri hobi gibi .ondan önce de aynıydı. Evet davranışlarım soğutuyor bencede.ama bende artık farklı davranamıyorum. Yatağa girmeden banyo etsene hadi diyorum mesela yok sabah etçem diyor. Yani onu bile anlamıyor.o yüzden agresif oluyorum bende.aldattığını bile düşündüm ama bişey çıkaramadım.daha yatağa girmedim başım ağrıyor , belim ağrıyor dediklerini unutamıyorum.Eşiniz iki işte çalışıyorsa ne olursa olsun yorucu bir hayatı vardır ve illaki stresi vardır. Eşinize emin olabilirsinizki ne macun ne ilaç fayda etmez. Ayrıca sizin genel yaşantınızdaki davranışlarınızda eşinizi sex'ten uzaklaştırıyor olabilir. Ona kızgın davranmanız yada evin stresini ona yansıtmanız.
Evet insanın aklına gelmiyor değil. Çünkü garip bir durum bu isteksizlik.Cinsel istegi olmayan ya da düşük olan erkekler oldugunu duyunca aklima hep ayni sey geliyor. Acaba arzuladığı cinsiyet kadınlar degil mi?
Daha simdi her an sevismek isteyen kocasi olan bir konuyu okudum. Erkekler kadinlara kiyasla daha zor sabreden daha fazla isteyen yapıdalar. Bunu ergenlik zamanlarimizda lisede hep gormedik mi? O kadar çok ki evli gay erkekler. Tahmin edemeyiz kimlerin kimlerin oldugunu. Toplum baskisindan bunu açığa vuramiyorlar. Ailesi de farkindaysa büyük bir cehaletle evlenince duzelir diyip evlendiriyor. Olan kadina cocuklara oluyor. Boyle bir sey varsa takip ederek öğrenebilirsiniz. Inaniyorsaniz falcilara vs sorun sordurun. Umarim yoktur boyle bir sey.Evet insanın aklına gelmiyor değil. Çünkü garip bir durum bu isteksizlik.
Yani şöyle bir durum : eşimin sabit 8 saatlik bir işi var.eskiden erkek kuaförüydü.gün içinde arayan olursa 1..2 kişi traşa gidiyor 1 saatini alıyor. Yani hergün gittiği bir iş değil. 12 saat çalışan insan eşimden daha çok yorulur.Yani özür dilerim ama adam hem 2 işte çalışıyor hemde siz hamilesiniz ve doğymunuza az kalmış anladığım kadarıyla. Henüz başıma hamilelik gelmediği için yorum yapmam çok sağlıklı değil ama karnınız büyüdüğü için bu durumu tehlikeli bulup çekiniyor olabilir mi? Kuzenim de hamilelikte eşi ile böyle olmuştu. Adam bebeğe bir zarar gelecek diye korkuyor olabilir. Birde hali hazırda 2 işte çalışıp yorgun olabilir. Veya siz çalışmıyorsanız şu an yeni bebek ve geçim stresi de yaşıyor olabilir. Bilemedim.