Cinsellikten soğuyan eş düzelir mi?

Adamda heyecan yok. Size karşı donuk birisi. Elbette onu kıpırdatan şeyler vardır ama o kısmıda siz konuşarak bulacaksınız. Genelde cinsellikle ilgili istekler pek söylenmez. Ama beraber keyif alacağınız bir durumda bence konuşulmalı özgürce. Onu suçlar gibi değil gerçekten anlamak istiyormuşçasına konuşun. Kendi isteklerinizi beklentilerinizi söyleyin açık açık.

10 yıllık evliyiz. Yıllardır ne yaparsam yapayım çok istekli olmayan hatta bahanelerle bunu benim üstüme atan bir adamla evliyim.
macun bile aldım haberi olmadan yedirdim. Çocuk olsun diye de macunlar yedirdiğim için onlardan zannetti hep.Onu bile yerdi uyumaya giderdi.Nurialço gibi hissettim kendimi baktım fayda yok bıraktım.giyindim olmadı ,soyundum olmadı.aklına gelmem haftada 1 yada 10 günde 1di. İlişki olmasa da olur ama cinsellikle ilgili konu bile yok aramızda,dokunuş yok.hatta bikaç kez izinli olduğu sabahlar benden önce kalkıp oyun oynamaya başka odaya geçmelere başladı uyardım.düzeldi.
bu konuyu konuştuğumuzda ben hep hazırım sen de sıkıntı deyip kendini aklıyor..cinsellikten soğuyan adam düzelir mi?? birden soğumadı tabi zamanla sayılar düştü ve şimdi gün içinde dokunduğumda bile hissiz. Geç uyuyan çocuğumuzu bahane ediyordu kızımız bazen babaannesine gidiyor kalıyor o zaman bile aklına gelmiyor..
İsteğimizi belirleyen tek şey hormonlarımız.Eşiniz sinirli biri midir? Yoksa ılımlı,sakin bir insan mıdır?Kilolu mu mesela? Eşinizin testosteron hormonu düşükse daha sakin,ılımlı biridir ve libidosu da bu derecede düşüktür.Testosteron hormonu aksine yüksek olan erkeklerde cinsel istek fazladır ama genelde sinirli ve ani çıkışları olan kişiler oluyorlar

Adamda heyecan yok. Size karşı donuk birisi. Elbette onu kıpırdatan şeyler vardır ama o kısmıda siz konuşarak bulacaksınız. Genelde cinsellikle ilgili istekler pek söylenmez. Ama beraber keyif alacağınız bir durumda bence konuşulmalı özgürce. Onu suçlar gibi değil gerçekten anlamak istiyormuşçasına konuşun. Kendi isteklerinizi beklentilerinizi söyleyin açık açık.
Aynen dediğiniz gibi çok haklısınız

İsteğimizi belirleyen tek şey hormonlarımız.Eşiniz sinirli biri midir? Yoksa ılımlı,sakin bir insan mıdır?Kilolu mu mesela? Eşinizin testosteron hormonu düşükse daha sakin,ılımlı biridir ve libidosu da bu derecede düşüktür.Testosteron hormonu aksine yüksek olan erkeklerde cinsel istek fazladır ama genelde sinirli ve ani çıkışları olan kişiler oluyorlar
Sakin sayılmaz. Çok büyük kavgalarımızda üstüme yürüdüğü olurdu. Küfür hep vardı. Sonra ben boşanma davası açtım. Barıştığımızdan beri sakin bir adam oldu.
yıllardır da iyiyiz şükür. Evet kilo aldı hatta dediğiniz gibi kilodan sonra böyle olumsuz bir cinsel hayatımız oldu. Etkisi büyük demekki.

Sakin sayılmaz. Çok büyük kavgalarımızda üstüme yürüdüğü olurdu. Küfür hep vardı. Sonra ben boşanma davası açtım. Barıştığımızdan beri sakin bir adam oldu.
yıllardır da iyiyiz şükür. Evet kilo aldı hatta dediğiniz gibi kilodan sonra böyle olumsuz bir cinsel hayatımız oldu. Etkisi büyük demekki.
Erkekler kilo aldıkça,testosteron hormonları düşer ve östrojen hormonları artar. Bu da istek anlamında düşüş demek oluyor,ruh halinde sakinlik demek oluyor. Yani eşiniz sizi seviyor ve istiyor merak etmeyin.Haftada 1-2 az değil ayrıca,uzmanlar tarafından çok sağlıklı bir sayı olarak görülüyor. Biraz spor yaparsa,stres faktörü varsa ortadan kalktığında otomatikman yükselişe geçecektir,bunları yaşayan tek kadın siz değilsiniz unutmayın.Doğumunuza az bir zaman kalmış kafanızı bunlara yorup stres yapmayın. Sürekli eşinizi övün,baskılamayın. Cinsel anlamda yetersiz hissettirmeyin aksine cinsellik yaşadığınız zamanlar övün,çok iyi olduğunu söyleyin,böylelikle kendine güveni gelir ve daha istekli biri olacaktır :)

Bende Hamılelıgımde cınsellıkden sogudum dogum sonrası gecermı acaba cınsellıkdenmı sogudum esımdenmı sogudum onada emın degılım yanı hamılelık oncesıde aynı adamdı sonucda ıstıyordum zevk alıyordum ama sımdı ıstemıyorum cok zevkde aldığım soylenemez hamılelıgımın ılk aylarında koku hassasıyetı mıgde bulantısı derken esımden bı tıksınme gelmısdı yıkansada sureklı kokuyor gıbı gelıyordu sımdı o gectı ama hala ıstemıyorum hep bır bahaneyle gecıstırıyorum sızce bu durum gecıcımıdır 🧐

Macun yedirmek hiç aklıma gelmemişti. Doğumdan sonra 19 ay bekledim dile kolay üstelik çocuk yokken sık sık birlikte olan biz düzeldi kendiliğinden düzeldi macun falan da yedirmedim erkekler böyle işte maalesef eğer o şekilde devam etseydi boşanacaktım. Gerçekten zor sizi anlayabiliyorum. Şimdi de ben çok istemiyorum biliyor musun tersine döndü.

Benim eşim kilolu ama nerdeyse her gün 2-3 saat yapma isteği ve becerisi var Bence kilo ile alakalı değil ama hep kolay parlayan gerçi hemen sönüp kalp almayı da cok iyi bilen sakin olmayan genel de biridir demek testosteron u cok yüksek yası 40 hala 25 gibi istekli olduguna göre

Benim eşim kilolu ama nerdeyse her gün 2-3 saat yapma isteği ve becerisi var Bence kilo ile alakalı değil ama hep kolay parlayan gerçi hemen sönüp kalp almayı da cok iyi bilen sakin olmayan genel de biridir demek testosteron u cok yüksek yası 40 hala 25 gibi istekli olduguna göre
Şanslısınız. İstenmemek çok kötü çünkü.benim eşimin ruh yaşı da yaşlı .kendi 32 ruhu 72 . Aslında hata bende beklenti içine girmemem lazım🤦‍♀️🤦‍♀️

Şanslısınız. İstenmemek çok kötü çünkü.benim eşimin ruh yaşı da yaşlı .kendi 32 ruhu 72 . Aslında hata bende beklenti içine girmemem lazım🤦‍♀️🤦‍♀️
Tamamda kadın olarak beklentiye girmemek arzulanmayı istememek hiç bir gece sevişmeyeceğini bilmek mümkün mü? Ben isteksiz dim eşim cok bekledikten sonra başka kadınla olunca aklım basıma geldi ve iyiki gelmiş

X